U susret kraljevskom večnanju

Klasično frak odelo princa Filipa, izrađeno po meri od strane vrhunskih šnajdera: Vrlo mi je važno da se za naše venčanje osećamo posebno

0

U susret velikom kraljevskom venčanju koje će se održati u subotu, 7. oktobra, a koje će naši čitaoci moći da prate uživo na našem portalu, kao i na Kurirovim Facebook i YouTube stranicama, mladenci otkrivaju koji kreatori su bili zaduženi za njihov izgled.

foto: Promo
foto: Promo

Izabranica princa Filipa, Danica Marinković sa velikim uživanje govorila je o venčanici koju će poneti, o čarobnom spoju modernog sa tradicionalnim.

 

Venčanica koja će se pamtiti kao modno remek-delo: Buduća princeza Danica nosiće haljinu jedne od najpopularnijih kreatorki na svetu

Nakon venčanice, takođe ću poneti sasvim posebnu haljinu iz Roksandine kolekcije za venčanja. Takođe, za veče koje prethodi venčanju, gde ćemo okupiti našu blisku porodicu i prijatelje opredelila sam se za haljinu boje bakra našeg poznatog kreatora Saše Milojkovića (Saša Milojković couture) koji se pobrinuo za celokupan stajling moje mame Bebe", kaže Danica.

foto: Promo

Pored posebne venčanice, celokupan stajling pažljivo je osmišljen od strane Roksane i njenog sjajnog tima. Svaki detalj bio je posebno značajan kako bi se postigao celokupan efekat mog izgleda za naše venčanje. Frizura i šminka bili su isto toliko bitni koliko i porodični nakit koji ću sa poštovanjem nositi na dan venčanja."

Čarobna destinacija na predivnoj morskoj obali: Evo gde će prinčevski par provesti medeni mesec

Vrlo mi je važno da se za naše venčanje osećamo posebno, a u tome naš izbor odeće ima veliku ulogu. Cenim Daničino misljenje i uvek se sa njom konsultujem vezano za moj izbor odeće. Ipak, je Danica umetnica i beskrajno kreativna, i u nju imam veliko poverenje. Moje klasicno frak odelo izrađeno je po meri, od strane vrhunskih šnajdera doprinelo je klasičnoj muskoj eleganciji koju sam želeo da ostvarim pored Danice" izjavio je princ Filip.

foto: Privatna Arhiva

Nj.K.V. Princ Filip oženiće se Danicom Marinković, ćerkom Cileta i Bebe Marinković, 7. oktobra 2017. godine, a čitaoci portala Glossy biće u prilici da kraljevsko venčanje prate uživo na našem portalu od 15 sati, kao i zvaničnim Kurirovim Facebook i YouTube stranicama.

makonda-tracker