novi detalji

Venčanica koja će se pamtiti kao modno remek-delo: Buduća princeza Danica nosiće haljinu jedne od najpopularnijih kreatorki na svetu

1

U susret velikom kraljevskom venčanju koje će se održati u subotu, 7. oktobra, a koje će naši čitaoci moći da prate uživo na našem portalu, kao i na Kurirovim Facebook i YouTube stranicama, izabranica princa Filipa otkriva čiji potpis ima njena venčana haljina.

foto: Promo
foto: Promo

 

Princ Filip Karađorđević i njegova izabranica Danica Marinković, ćerka našeg poznatog slikara Cileta Marinkovića, zakleće se sutra jedno drugom na večnu ljubav.

 

Kako je buduća princeza priznala, ona jedva čeka da obuče haljinu koju je kreirala čuvena Roksandra Ilinčić, Beograđanka koja već godinama uspešno stvara u Londonu.

 

Čarobna destinacija na predivnoj morskoj obali: Evo gde će prinčevski par provesti medeni mesec

 

- Nestrpljiva sam da ponesem prelepu venčanicu koju je kreirala naša slavna kreatorka Roksanda Ilinčić, koja je kroz savršeni sklop prefinjenih materijala učinila da venčanica odiše mojim senzibilitetom i karakterom. Po svemu poseban stil Roksandinih kreacija bio je za mene presudan u izboru venčanice čiji sam dizajn prepustila njenoj viziji, ravnoj velikim savremenim umetnicima - iskrena je Danica Marinković.

 

Buduća princeza otkrila je nekoliko detalja o ovoj toaleti.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker