u susret kraljevskom venčanju

Čarobna destinacija na predivnoj morskoj obali: Evo gde će prinčevski par provesti medeni mesec

1

U susret velikom kraljevskom venčanju koje će se održati u subotu, 7. oktobra, a koje će naši čitaoci moći da prate uživo na našem portalu, kao i na Kurirovim Facebook i YouTube stranicama, budući mladenci otkrivaju kako će izgledati njihovo prvo bračno putovanje

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Princ Filip Karađorđević i njegova izabranica Danica Marinković, ćerka našeg poznatog slikara Cileta Marinkovića, zakleće se jedno drugom na večnu ljubav u subotu 7. oktobra.

 

U susret spektakularnom kraljevskom venčanju: Kako su se upoznali Danica Marinković i princ Filip

 

Ovim povodom mladenci otkrivaju kako će izgledati njihovo prvo bračno putovanje, na koje će, kako kažu, otići ubrzo nakon venčanja.

 

- Nakon venčanja koje donosi velike pripreme i uzbuđenja, Danica i ja sa velikim entuzijazmom očekujemo naše svadbeno putovanje na koje ćemo otići ubrzo nakon venčanja. Izabrali smo čarobnu destinaciju na jednoj od predivnih morskih obala, gde će nam čari prirode doneti zasluženi odmor - otkriva princ Filip.

 

U susret spektakularnom kraljevskom venčanju Danice Marinković i princa Filipa: Sve što nismo znali o mladencima o kojima priča cela Srbija

 

Nj.K.V. Princ Filip i Danica Marinković venčaće se u subotu, 7. oktobra 2017. godine, a čitaoci portala Glossy biće u prilici da kraljevsko venčanje prate uživo na našem portalu od 15h, kao i zvaničnim Kurirovim Facebook i YouTube stranicama.

makonda-tracker