luksuzno putovanje

Nije bila na spisku zvanica, ali... Sandra Meljničenko imala najlepši pogled na venčanje Nataše Bekvalac

0

Baš u trenutku kad je Nata po treći put izgovarala sudbonosno da, stotinak metara od mesta gde se održavala ceremonija bila je usidrena luksuzna jahta porodice Meljničenko.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sandra Meljničenko imala je priliku da prati venčanje Nataše Bekvalac i Luke Lazukića, koje je održano u ponedeljak na Ibici, ali izdaleka, piše Kurir.

 

Ženski provod: Nina Badrić i Sandra Meljničenko uživaju na Ibici (FOTO)

 

Baš u trenutku kada se pevačica udavala po treći put, najbogatija Srpkinja i njen suprug, ruski milijarder Andrej Meljničenko, na stotinak metara dalje, uživali su na svojoj jahti, vrednoj 450.000.000 dolara.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Meljničenkovi već desetak dana krstare svojim luksuznim plovilom, a jedna od destinacija na koju su se usidrili jeste i popularno špansko ostrvo.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

foto: Dragana Udovičić

- Sandra, naravno, nije bila među zvanicama na svadbi, ali je sa svoje jahte mogla da isprati Natino venčanje jer je bila u neposrednoj blizini. Svi gosti na Natašinom venčanju prepoznali su jahtu bivše modelsice, što i ne čudi, s obzirom na to da je unikatna i jedna od najskupljih na svetu. Meljničenkovi su se na Ibici zadržali samo dva dana, pa su nastavili s krstarenjem - rekao je naš izvor koji nam je poslao fotografiju Sandrine jahte sa Ibice.

 

Proslava dostojna velike ljubavi: Ove uzbudljive trenutke svadbe Nataše Bekvalac gosti dugo neće moći da zaborave (VIDEO)

Inače, Meljničenkovi su jahtu, koju su nazvali Sailing Yacht A, kupili početkom godine. Kako su naveli strani mediji, brod je dugačak 143 metra, ima tri jarbola, koji su visoki preko 90 metara. Osim toga, jahta ima osam spratova, helidrom, sobu pod vodom iz koje može da se posmatra podvodni svet.

foto: Profimedia

 

Sandra i Andrej su pre desetak dana krenuli na krstarenje povodom proslave 12 godina braka, a plan im je da posete Hrvatsku i ostrvo koje je bivša modelsica nedavno dobila na poklon od supruga.

 

makonda-tracker