da se istopite

2,3 miliona lajkova za samo sat vremena: Kristijano Junior, Mateo, Eva i njihov tata su najveće zvezde Instagrama u ovom trenutku (FOTO)

0

Dok iščekuje rođenje četvrtog deteta, fudbaler mami osmehe širom planete...

foto: profimedia
foto: profimedia

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta ostavio je svet bez reči kada je pre sedam godina objavio da je postao otac. O majci njegovog sina Kristijana Juniora ništa se ne zna, zbog čega se spekulisalo da je reč o surogat majci.

 

Ovako izgledaju srećan čovek i nove ljubavi njegovog života: Kristijano Ronaldo pokazao blizance (FOTO)

 

Mediji javljaju da su tako na svet došli i nedavno rođeni blizanci Mateo i Eva, koji su život slavnog fudbalera učinili još veselijim.

 

Ronaldo očito - uprkos optužbama za utaju poreza i silovanje - uživa u najlepšem periodu svog života, a njegova sreća će uskoro biti još veća, s obzirom na to da će uskoro postati tata i po četvrti put. Naime, njegova devojka Georgina je u drugom stanju, kako su javili španski mediji.

 

Koliko je srećni tata ponosan na svoju porodicu najbolje pokazuje prelepa fotografija koju je Ronaldo juče objavio na društvenoj mreži Instagram. Na njoj on i njegov najstariji sin drže Matea i Evu i gledaju se nasmejani.

 

 

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 

Predivno!

 

 

makonda-tracker