Emotivna ispovest

Zbog stresa sam izgubila bebu, a nemam nameru da izgubim i Aleksandra: Severina otkriva sve detalje borbe za sina (FOTO)

0

"Nije stvar u tome da li ću ja ostati bez deteta, nego da će dete ostati bez majke 200 dana", ističe Severina. 

foto: Instagram/Igorkojic
foto: Instagram/Igorkojic

Vest o presudi sudije Nikić šokirala je javnost, ali i mnoge majke u regionu koje su stale u zaštitu poznate pevačice. 

 

Nisam Severina, ja sam samo mama: Pevačica potresnom porukom podigla društvene mreže na noge

 

Iako do sada nije govorila o svojoj borbi za starateljstvo, Severina je nedavno rešila da otkrije sve detalje. 

 

Novinari su mi ovih godina stalno nudili mikrofon i ja sam pričala o onome što najbolje znam, o pesmi jer je moj život pesma. Međutim, sada mislim da više nije vreme za ćutnju. Kao i mnoge majke koje su mi privatno pisale koje vode bitke u Hrvatskoj za starateljstvo sa institucijama koje su zakazale svoj posao", kaže Severina za Vijesti.hr, otkrivši da njena borba traje već dugo i to u tišini. 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Mislila sam da je ćutnja zlato i sve sam radila tiho, želeći da zaštitim svoje dete. Ali upravo sada, želeći ga zaštiti, moram progovoriti.

Emotivna Severina prvi put pisala o majci: Želim da budem kao ona (FOTO)

 

 

Njen sukob sa Milanom Popovićem započeo je onog trenutka kada je rešila da stavi tačku na njihovu ljubav: 

 

Kada sam odlučila zauvek otići iz te veze, pripretio mi je da će mi zagorčati život i da će u medijima pričati o meni, ali tačka je bila kada mi je pripretio da će mi uzeti dete", priseća se Severina. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Beta

 

Međutim, kako tvrdi lepa pevačica odnos oca i sina od početka nije bio prisan. 

 

Do treće godine Aleksandrovog života Milan Popović ga nije video 18 meseci, to je priznao i na sudu, rekavši da misli da detetu nije potreban muškarac u toj prvoj godini", ističe Severina tvrdeći da je ovakvu situaciju želela da promeni. 

Njihova ljubav bila je veliko iznenađenje: Evo kako su se upoznali Severina i Igor!

Propustio je prve zube, prvo hodanje, polovinu Aleksandrovog života. Ja sam bila uporna, međutim od januara 2015. on ga nije video 5 meseci.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Instagram Printscreen

 

Severina Kojić ističe da odluka da dete bez majke provede 200 dana godišnje nije prva mera sudije koju treba preispitati. 

 

Spontana fotografija je otkrila pravu istinu: Evo kako se Severina slaže sa svojom svekrvom (FOTO)

 

Nije stvar u tome da li ću ja ostati bez deteta, nego da će dete ostati bez majke 200 dana. Ovo nije prva nakaradna privremena mera sutkinje Nikić. Ona je prošle godine donela privremenu meru da mi Aleksandar ne ide u vrtić 4 meseca. Na sudu me je pitala: " Da li ste zvali oca da ga pitate za saglasnost"?  Ja sam rekla da mi tada nismo bili u kontaktu i da on 5 meseci nije zvao dete i da nije pitao kako je, a ona mi je rekla:  Odgovorite mi sa da ili ne.", priča poznata pevačica. 

Govoreći o svojoj borbi koja traje već nekoliko godina, Severina se priseća najtežek trenutka od kog nije prošlo dosta vremena. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Instagram

 

Naime, reč je o trenutku kada Milan Popović nije želeo da joj vrati Aleksandra zbog čega je izgubila bebu. 


200 dana bez sina i pozivi u određeno vreme: Severina je ovakvu presudu dočekala u suzama, a oni su stali u njenu zaštitu (FOTO)

Kada Milan Popović ui jednom periodu nije vratio dete na moju adresu, to je bilo 13 dana, apelovala sam na centar i oni su mi rekli da sama odem po dete. Ja sam tada išla na vantelesnu oplodnu i zbog mojih godina nisam mogla da se izlažem stresu, otišla je moja mama. On joj nije hteo dati dete. Ja sam morala da razgovaram sa policojm koji su urgirali. Policija je digla prijavu protiv njega jer ga nije hteo vratiti. Ja, naravno, zbog količine stresa sam izgubila dete, ali ovo nemam nameru izgubiti.

 

makonda-tracker