prolazi kroz težak period

Nisam Severina, ja sam samo mama: Pevačica potresnom porukom podigla društvene mreže na noge

0

Na društvenoj mreži Fejsbuk osvanula je grupa pod nazivom "I ja sam majka" u znak podrške Severini Kojić.

foto: Instagram/Igorkojic
foto: Instagram/Igorkojic

Pevačici su podršku su pružile i brojne poznate dame, a na Instagramu se oglasio i njen suprug Igor koji je napisao odlomak iz knjige "Bekstejdž" čime je podržao svoju ženu.

 

200 dana bez sina i pozivi u određeno vreme: Severina je ovakvu presudu dočekala u suzama, a oni su stali u njenu zaštitu (FOTO)
 

Nakon Igora, Severina se oglasila a ona je sve to sastavila u jedan video snimak i zahvalila se svima na pažnji i podršci koju joj pružaju u ovom teškom periodu.

 

Emotivna Severina prvi put pisala o majci: Želim da budem kao ona (FOTO)

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Instagram/Igorkojic

- Drage majke i očevi, bake, dede, tete, strine, stričevi i svi dobri ljudi koji ste se sami i dobrovoljno uključili u ovu priču, želim zahvaliti na bezuslovnoj potpori i podršci. Hvala na ovim prekrasnim fotografijama. Hvala mom dragom Đorđu Balaševiću na ovoj pesmi. Nisam Severina, samo sam mama - napisala je u opisu video snimka svoje interpretacije 'Uspavanke za dečaka', Đorđa Balaševića.

 

Njihova ljubav bila je veliko iznenađenje: Evo kako su se upoznali Severina i Igor!
 

Podsetimo, sud je doneo privremenu odluku da njen sin nedelju dana živi s majkom, a nedelju dana sa ocem. Međutim sporni deo ove presude je onaj koji se odnosi na letnje mesece. Prema njemu Severina će samo jednu nedelju u julu i avgustu provoditi sa sinom, a ostalo vreme će Aleksandar biti sa ocem.

 

Nije htela da mnogo da govori o trudnoći, ali... Evo kako Severina provodi najlepše dane

 

makonda-tracker