nakon višedecenijskog ćutanja

Sin Ane Bekute prvi put za medije o odnosu sa majkom: Nisam joj zamerio što me je ostavila u domu

0

Posle toliko decenija ćutanja o velikoj porodičnoj drami kroz koju je prošla njegova danas popularna mama, Igor je odlučio da progovori na originalan način.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Igor Polić, sin Ane Bekute koga je pevačica rodila 1976. kao tinejdžerka, sa samo 17 godina, u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir kaže da nikada majci nije zamerio što ga je kao bebu ostavila nekoliko meseci u domu za nezbrinutu decu.

 

Posle toliko decenija ćutanja o velikoj porodičnoj drami kroz koju je prošla njegova danas popularna mama Igor je odlučio da progovori na originalan način.

 

Zbog njega radosno treperim i kad nije prisutan: Ana Bekuta iskreno o životu pored Mrke
 

Prvo je na svom profilu na Instagramu postavio fotografiju iz 1978. godine na kojoj su on kao beba i njegova majka Ana, tada još uvek Nadežda Polić. Pored Bekute stoje njena majka Milica i sestra Milina, dok se mali Igor smestio u krilo druge tetke Dobrile. Tu je i Anin otac Branko. Ova porodična fotografija ispred kuće u Pribojskoj Banji nastala je nekoliko meseci nakon što je Ana vratila svog sina iz doma.

 

- To mi je veoma draga uspomena. Fotografija jeste stara, malo je i uništena, ali je meni veoma draga. Nastala je nekoliko meseci posle doma - potvrdio nam je Anin sin na početku razgovora.

 

Tvoja zauvek, Milutine: Dirljiva izjava ljubavi kojom je Ana Bekuta raznežila milione
 

O najtežem periodu u životu svoje majke oduvek je znao.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker