iskrena

Trebalo joj je mnogo vremena da otkrije pravu istinu: Nina Radulović prvi put o Branislavu Lečiću (FOTO)

0

Iako ne želi da govori o svom životu nakon razvoda, Nina Radulović je otkrila detalj koji je mnoge iznenadio. 

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Nakon što je razvod popularnog para šokirao svet, Nina Radulović i Branislav Lečić su rešili da svoju privatnost zadrže za sebe, te nisu govorili o svom privatnom životu.

 

Zarekli su se da se neće oglašavati pojedinačno, ali on nije izdržao: Branislav Lečić prokomentarisao razvod

 

Ipak, Branislav je prvi poklekao i otkrio da samo Nina i on znaju šta je prava istina, a lepa voditeljka nije ostala dužna već je otkrila kako izgleda njen život nakon razvoda.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

 

Ja sam shvatila da su dečaci manje napredni od devojčica i pustiću ga da se još jednu godinu poigra, tako da krećemo u predškolsko. Svakog dana bar petnaestak minuta se pripremamo, usmerimo pažnju na nešto što je korisno", rekla je Nina i dodala:

Nina Radulović iskreno: Imam potrebu da volim i budem voljena

 

On će za mamu uvek biti mali, uvek će biti moja bebica. Ali svesna sam da dete mora jednom da se otisne samo. Dok god preuzimate ulogu toga ko njega nosi bukvalno i u metaforičnom značenju, ostavljate iza sebe nekoga ko možda nije dovoljno sposoban da se sutra sam bori u životu. To mi nije namera da napravim od svog deteta, ali dobro, imam pomoć roditelja, Leke, svih, normalno, celog sistema", rekla je Nina u Premijeri.

 

Ovo je prvi put da je govorila o svom bivšem suprugu.

makonda-tracker