Božiji dar

Detalji koje nikome drugom nije rekao: Marko i Marija Bulat postali roditelji jedne hrabre devojčice, te joj dali OVO ime (FOTO)

0
Razmišljajući o proširenju porodice, pevač Marko Bulat naveo je kako bi silno voleo da ima tri sina i ćerku. Pre nekoliko meseci ćerkica je stigla prva, ali je bila na intenzivnoj nezi. Hrabroj devojčici dato je predivno ime, a poznati par raduje se što je vodi toplom porodičnom domu.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Marko Bulat dobio je ćerku pre tri meseca. Njegova supruga Marija imala je problema prilikom porođaja, te je mezimica provela neko vreme na intenzivnoj nezi.

 

Marko Bulat mašta o proširenju porodice: Prvo bih voleo da bude sin... (FOTO)

 

U emisiji "Amidži šou" pevač je ispričao ve privatne detalje, koje nikome drugom nije rekao.

foto: Petar Đorđević

Ona je imala problema sa disanjem, pa je bila u inkobatoru, ali smo je danas izveli iz bolnice", rekao je on.

Nakon teških trenutaka, sreća je ispunila njihova srca: Marija i Marko Bulat postaju roditelji! (FOTO)

Plod se zaglavio u desnom jajovodu, odstranjen joj je desni jajovod. I Dorotea u prevodu znači Božiji dar", otkrio je Bulat u isto vreme i ime svoje ćerkice!

foto: Privatna arhiva

Pevač je zatim izvadio šampanjac i čaše kako bi sa voditeljem i gostima nazdravio zbog toga što je postao otac.

foto: Petar Đorđević, Privatna arhiva

Da sam mogla pre nego što si se rodila da odem u raj i vidim sve prelepe duše koje tek treba da se rode, opet bih izabrala tebe. Da mi je Bog rekao da će ova duša zahtevati dodatnu negu, opet bih izabrala tebe.

 

Da mi je rekao da će od ove duše srce krvariti, opet bih izabrala tebe. Da mi je rekao da ću zbog ove duše plakati toliko da ću napuniti celu jednu reku, opet bih izabrala tebe.

 

Da mi je rekao, da sve što mislim da je normalno, drastično će se promeniti sa ovom dušom, opet bih izabrala tebe. Iako bih te ja opet izabrala, znam da je Bog izabrao mene za tebe. Dobrodošla anđele mali", dirljivom porukom pozdravila je bebicu ponosna mama Marija.

makonda-tracker