sporazumno

Uvek će ih vezivati TROJE divne dece, ali se nakon 11 godina braka LJUBAV UGASILA: Razvode se Iva i Nenad Lalatović (FOTO)

3
Trener Čukaričkog i selektor mlade reprezentacije Srbije, Nenad Lalatović, i ćerka Milije Babovića Iva razvode nakon 11 godina braka.
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Kurir navodi da su papiri za razvod već podneti, ali da će par ostati u prijateljskim odnosima zbog troje zajedničke dece.

Prema pisanjima, Nenad i Iva ne žele "razvlačenje" po medijima i sudovima, već će razvod obaviti sporazumno, daleko od očiju javnosti.

 

Nenad Lalatović: Svaki moj uspeh je uspeh čitave porodice


- Razgovarali su kao odrasli ljudi i odlučili da je rastanak najbolje rešenje. Među njima više nije bilo ljubavi i shvatili su da nisu jedno za drugo - rekao je izvor za Kurir.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

Par je sklopio građanski brak 2006, a 2013. i crkveni u Sabornoj crkvi u Beogradu.

 

Nenad i Iva Lalatović: Naše drugo venčanje

foto: Vladimir Šporčić

Nenad i Iva su roditelji ćerke Ine i sinova Marka i Vanje, a u jednom intervjuu za magazin Story istaknuti sportista je rekao: 

 

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

foto: Vladimir Šporčić

Ponosan sam na Ivu i presrećan zbog dece koju mi je podarila. Za tri godine i deset meseci dobili smo troje dece. Koja žena sme da se usudi na tako nešto? Iva je pokazala koliko je hrabra. Meni je to mnogo značilo i mislim da nam je to promenilo život i da smo sada stabilniji, bliskiji i da se volimo još više. Porodica me čini snažnim i uspešnijim. Kako su deca došla na svet, tako je i moja karijera trenera krenula uzlaznom putanjom. Iva i deca su moja energija. Ona se odrekla svoje karijere da bi bila uz mene, zato je svaki moj uspeh, ujedno i uspeh čitave porodice. Najlepši momenat je kada se vratim kući i ušunjam se u krevet pored njih, dok oni spavaju. Taj osećaj ne može da se opiše rečima. 

makonda-tracker