fanovi će je razumeti

Zdravlje njenog supruga je u ovom trenutku najvažnije: Dragana Mirković se povlači iz javnosti!

0
Folk zvezda Dragana Mirković povući će se iz javnosti i to iz opravdanog razloga - da bi bila uz svog supruga Tonija koji će u narednih nekoliko dana imati hiruršku intervenciju na krvnim sudovima.
foto: Dragana Kadić
foto: Dragana Kadić

- Tonijeva operacija zakazana je u Beču na jednoj od najboljih evropskih klinika, a Dragana je odlučila da sve vreme pre i posle zahvata bude dvadeset četiri sata uz svog supruga. Svi koji ih poznaju, znaju da su Dragana i Toni izuzetno vezani, gotovo nikada se ne razdvajaju, te je bilo i očekivano da u ovakvoj situaciji stavi sve obaveze po strani i posveti se njegovom što bržem oporavku - rekao je izvor blizak pevačici.

 

Volim kada mogu da oprostim ljudima: Dragana Mirković progovorila o navodnom sukobu sa Sekom Aleksić

 

Ovu informaciju potvrdila nam je i sama Dragana.

 

foto: Promo

- Moja želja i potreba je da budem uz Tonija i svoju decu u sledećem periodu, i sigurna sam da je to nešto što će svako razumeti. Zbog svega ovoga propustiću dva dana snimanja Pinkovih zvezda kao i premijeru novog dueta sa Danijelom Đokićem, ali biće vremena da se sve to nadoknadi. Postoje trenuci u životu kada su prioriteti jasni, a ovo je sigurno jedan od takvih trenutaka. Hvala svima na podršci i razumevanju, uvereni smo da će sve ovo proći brzo i u najboljem redu - rekla je Dragana.

 

Dragana Mirković uvek je bila korak ispred svih: Ona je prva pevačica koja se u spotu pojavila bez trunke šminke! (FOTO)

 

Pevačica će, inače, prvi javni nastup imati na velikom koncertu zakazanom u tuzlanskoj dvorani Mejdan, za koji vlada toliko ogromno interesovanja da je već tokom prvih sedam dana prodato više od polovine predviđenih ulaznica.

 

 

makonda-tracker