ponovo bezbrižni

Jedna od njegovih posebnih dama danas BLISTA: Supruga Ace Pejovića pobedila bolest i izgleda lepše nego ikada (FOTO)

0
Pevač Aco Pejović proslavio je 45. rođendan u društvu poznatih ličnosti, a tu je bila i najvažnija žena u njegovom životu - njegova Biljana, majka njegove tri ćerke.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač je na proslavu stigao sa svojom suprugom Biljanom. Njih dvoje su u braku više od dve decenije i imaju tri ćerke Magdalena, Marija i Iva, a pevač je jednom prilikom izjavio da je zbog toga blagosloven, piše Kurir.

 

Zbog ćerki će Acu Pejovića boleti glava, a kada vidite Mariju i Magdalenu biće vam jasno i zašto (FOTO)

 

- Živeti sa damama je sjajno, a ja živim sa četiri. Smatram da sam blagosloven, a što se tiče odnosa u kući, zaista je poseban. Četiri dame o meni brinu i pomažu mi u svemu. Jednostavno je sjajno - rekao je jednom prilikom Pejović.

 

foto: Kurir

Podsetimo, pre dve godine pevač je preživeo porodičnu dramu kada je njegova supruga hitno operisana pošto je izgubila svest usled pucanja aneurizme u mozgu. Operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju. Nakon operacije, ona se nalazila na odeljenju intenzivne nege neurohirurške klinike, gde se uspešno oporavila iako je danima bila u komi.

 

Aco Pejović iskreno: Moja Biljana se promenila posle zdravstvenih problema

 

Na svu sreću, Biljana nema trajnih posledica, ali je morala da promeni način života i ishrane. Pejović se od tada ne odvaja od svoje supruge, a nakon što je puštena na kućno lečenje, on se lično brinuo o njoj. Biljana se potpuno oporavila i danas ona i Aco uživaju u porodičnoj idili.

 

Evo kako ona danas izgleda.

 

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker