brutalno iskrena

MOLI JE DA SE POMIRE: Evo šta je Ana Kokić poručila ocu sa kojim ne razgovara 17 godina (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Olgica

07-04-2017 14:16h
U pravi si Ana. Takav otac i ne zasluzuje da vidi svoje unuke.Sad se setio posle 17 godina.

Jelisaveta

07-04-2017 14:37h
Da li je realno da vec 10 dana citamo kako Ana Kokic ne razgovara sa svojim ocem?! Kao resavace sve u krugu porodice a cela javnost cita oko cega su se posvadjali.. Zamislite?! Ana ne razgovara sa ocem! Jao Boze, pa zar nam je to kedina muka.. baš je jadna, što je uopšte dozvolila sebi da se ovako eksponira..Strašno.. A i vi kao da nemate druge teme i druge tračeve..

vnkjfsnvkbjnfks

08-01-2019 11:39h
@Jelisaveta
Da li te iko tera da citas? Glupaco

Svasta

08-01-2019 15:10h
@vnkjfsnvkbjnfks
A sto tebi to smeta,jedino ako nisi licno Ana.?? Sta bi ja dala da je moj otac ziv.?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: