sve za mezimicu

U njihovom domu sve dame se drže zajedno: Ana Sević otkriva zbog čega ne želi da Lorena ima dadilju (FOTO)

0
Iako je malena Lorena i dalje centar njenog sveta, Ana Sević i pored mnogobrojnih obaveza ne želi da njena ćerkica ima dadilju, a njen razlog će oduševiti mnoge mame.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Nakon mnogobrojnih spekulacija o navodnom razvodu, preljubama ali i trudnoći, Ana Sević i Darko Lazić su još jednom pokazali da je njihova ljubav jača od medijskog pritiska. 

 

Ana Sević otkrila: ONA mi je bila uzor i primer kako žena treba da izgleda

 

Kako su nedavno pronašli vreme jedno za drugo, i odlučili da zajedno otputuju na Maldice, Ana Sević je za Kurir Stars otkrila na koji način ona i njen suprug iznenađuju jedno drugoga. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Privatna Arhiva

Volimo da se iznenađujemo, a najviše ulažemo u putovanja. Tu stvaramo lepe uspomene, koje ćemo ceo život nositi, a sve ostalo je prolazno. Naši zajednički trenuci su vredniji od krpica i besnih automobila", iskrena je Ana.

To nijedan muškarac ne bi dozvolio: Ana Sević otkrila istinu o Darku koja je sve iznenadila! (FOTO)

 

Kako se u poslednje vreme spekulisalo o njenoj trudnoći, Ana Sević je iskreno odgovorila na pitanje o proširenju porodice. 

 

Maksimalno smo se posvetili Loreni i trudim se da uživam u svakom trenutku s njom. Drugo dete, kad god došlo, dobrodošlo.", rekla je Ana. 

 

Međutim, lepa pevačica je po još jednoj stvari razlikuje od svojih koleginica

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Naime, za razliku od mnogobrojnih koleginica, Ana Sević ne želi da malena Lorena ima dadilju. 
 

Nema potrebe za tim sve dok ćerka ima mene, moju mamu i moju baku."

Demantovali sve tračeve o preljubi i razvodu, a način na koji su to uradili je maestralan: Ovako su Ana Sević i Darko Lazić nadmudrili sedmu silu! (FOTO)

 

 

Kao požrtvovana mama, Ana ne krije da je zbog majčinstva, njena karijera pala u drugi plan. 

 

Onda kad sam najviše radila i mesecima unapred imala zakazane nastupe, ostala sam u drugom stanju. Nije tada bilo govora o tome šta je preče. Čim sam saznala da sam trudna, otkazala sam sve svirke i posvetila se trudnoći. Nisam mirna osoba, sa svakog nastupa sam izlazila mokra od glave do pete, bila sam aktivna, ali odlučila sam se za mirniji život na izvesno vreme", otkrila je atraktivna pevačica. 

 

 

makonda-tracker