ljubavne peripetije

Podvalila mu je da potpiše RAZVOD: Plan supruge Šabana Šaulića bi retko koja dama smela da sprovede u delo

0
Retko ko zna da je Gordana bila maloletna kada se Šabanu zaklela na večnu ljubav, a jedan njen potez mnoge je ostavio bez teksta, pa i samog Šabana
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kralj narodne muzike i član žirija muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'', Šaban Šaulić od trenutka kada se pojavio na domaćoj javnoj sceni, ništa nije krio ni od medija ni od svojih fanova.

 

Ipak, postoje stvari o kojima Šaban nije mnogo govorio, a prate ga gotovo ceo život.

 

Kružile su priče da nisu u dobrim odnosima, a onda je usledio tajni sastanak: Šaban Šaulić se vraća u Zvezde Granda?

 

Naime, Šaban Šaulić oženio je svoju suprugu Gocu dok je ona još uvek bila maloletna. Osvojio ju je svojim šarmom i moćnim glasom i to u periodu kada je bila izuzetno mlada. Kada je Šaban odlučio da oženi svoju izabranicu, ona još uvek nije bila punoletna, pa je iz tih razloga morao da potpiše dokumenta kojima je u potpunosti odgovoran za nju.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

foto: Vladimir Lukić

 

Sin Šabana Šaulića vešto krije izabranicu čak i od porodice: Nadam se da će me Mihajlo upoznati sa devojkom

 

Postoji još jedna interesantna priča o bračnom paru koji opstaje decenijama. Naime, Gordana mu je jednom prilikom dala da potpiše sporazumni razvod iako on to nije znao. Njegovoj ženi smetala je činjenica što je kralj narodne muzike u to vreme gotovo svako veče bio na svirci ili na turnejama. Tek sutradan, kada je Goca pokupila svoje stvari i napustila njihov zajednički dom, Šaulić je shvatio da je potpisao razvod. Međutim, oni su svoj brak sklopili samo nešto više od mesec dana nakon razvoda. Član žirija emisije ''Pinkove zvezde'' ne krije da je njegova supruga stub njihove porodice.

makonda-tracker