pokazala u kakvom su odnosu

DISKRETAN potez koji je svim promakao: Evo šta je Bojana PRVO uradila nakon što je Stojković dobio dete (FOTO)

0
Nakon razovoda njihov odnos nastavio je da intrigira javnost, a ovaj potez je na diskretan način odgovorio na pitanje: u kakvom su bivši supružnici zapravo odnosu
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Vladimir Stojković je 27. februara po drugi put postao tata. Golman srpske reprezentacije i njegova supruga Valentina dobili su dečaka koji je dobio ime Vladan.

 

Beba i mama su već kod kuće, a prinovi se svakako najviše raduje golmanov stariji sin Lav kojeg je dobio u braku sa nekadašnjom manekenkom Bojanom Rajić Đurđević.

 

Ovo niko nije očekivao: Pomirili se Vladimir Stojković i Bojana Rajić

 

foto: Damir Dervišagić

 

Nakon sporazumnog razvoda i Bojana je sreću pronašla u drugom braku sa Branislavom Đurđevićem sa kojim je u novembru dobila sina Vukašina.

 

Jako retko i staro ime koje sluti isključivo na uspeh: Evo kako su Valentina i Vladimir krstili nasledika (FOTO)

 

Odnos između bivših supružnika i dalje intrigira javnost, a mnogi su se se pitali da li je Bojana čestitala Vladimiru i Valentini dolazak novog člana porodice.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

Iako je ovaj podatak napoznat, jedna stvar je svima promakla, a to je da se Bojana posredno oglasila nakon što se Jasmina porodila. Ona je objavila Lavovu fotografiju na Instagramu na kojoj je tagovala i ponosnog tatu i svog bivšeg muža i na taj način pokazala da su u dobrim odnosima i da prate svaki Lavov korak.

 

Nežan, zabavan, duhovit: 5 fotografija koje pokazuju da je Vladimir Stojković SUPERTATA

 

makonda-tracker