Slavlje za pamćenje

Tamara i Slavko Vraneš obeležili prvi rođendan mezimice: U potpunosti smo posvećeni našoj princezi (FOTO)

0
Košarkaš Slavko Vraneš i njegova supruga Tamara organizovali su nezaboravnu raskošnu proslavu povodom prvog rođendana svoje ćerke Kataleje i tom prilikom otkrili kako bi uskoro voleli da dobiju još jedno dete.

 

 

foto: Privatna Arhiva

 

- Nije nam trebalo mnogo vremena kako bismo organizovali slavlje, a sve zahvaljujući agenciji za dekoraciju koja je naše želje pretvorila u stvarnost. Torta je bila u kombinaciji bele, zlatne i roza boje sa krunom na vrhu i satom na kom je bilo ispisano tačno vreme Katalejinog rođenja, kao i njen inicijal. Naša mala slavljenica izgledala je neodoljivo u crvenoj haljini, koja je bila ista kao moja, a obe je dizajnirala naša poznata crnogorska kreatorka Nataša Pejović – iznosi svoje utiske Tamara.

 

Tamara i Slavko Vraneš: Ćerki smo dali ime Kataleja

 

Mala Kataleja proslavila je svoj prvi rođendan 3. februara u krugu članova najuže familije, kumova i maminih i tatinih prijatelja, kojima je porodica Vraneš bila izuzetno dobar domaćin. Ovom prilikom, mladi roditelji osvrnuli su se na odrastanje svoje ćerke:

 

- Majčinstvo je najlepši osećaj na svetu. Život ima veći smisao i značaj kada dođe potomstvo. Imam veliku pomoć, ali sada polako shvatam roditelje kada mi kažu da vreme provedeno sa decom ni sa čim ne može da se poredi – iskrena je Tamara, dok za Slavka ističe da se odlično snašao u ulozi oca:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker