u iščekivanju prinove

Priprema trodnevno slavlje: Nikola Peković sutra postaje otac!

1
Nikola Peković (31) i njegova osam godina starija supruga, doktorka Violeta Milinković, u petak će postati roditelji dečaka.
foto: Fonet, Story Press
foto: Fonet, Story Press

Košarkaševa žena od ponedeljka boravi u porodilištu u Podgorici, a doktori su u sredu saopštili da će je carskim rezom poroditi u petak. Predsednik Košarkaškog kluba Partizan samo je čekao taj tačan datum kako bi organizovao veselje i čim su mu saopštili kada će sin doći na svet, rezervisao je jedan podgorički hotel za 200 zvanica.

 

Nikola Peković: Naslednik stiže u februaru (FOTO)

 

- Nikola je odvojio čak 50.000 evra za muzičke goste. Rekao je da će mu truba i gusle svirati do zore, a možda i tri dana. Znam da će za atmosferu biti zadužen jedan lokalni crnogorski bend, ali i trubač Dejan Petrović, koji se trenutno priprema za veliki koncert, pa mu je ovaj vikend bio slobodan - otkriva izvor blizak košarkašu za Kurir.

 

Detalj koji će dugo prepričavati: Nikola Peković i njegova izabranica su ovime očarali sve prisutne (VIDEO)

 

Budući da će sutra postati otac, Nikola Peković je bio u trci s vremenom što se tiče angažovanja pevača na slavlju u Podgorici. Zbog toga su upravo njegovi omiljeni izvođači sprečeni da dođu jer imaju zakazane nastupe. Ana Bekuta peva u Novom Sadu, Radiša Trajković Đani u Švajcarskoj, Miroslav Ilić je takođe sprečen, kao i Dženan Lončarević.

 

makonda-tracker