rasplakala pratioce

Prvi rođendan koji neće proslaviti porodično i u punom sastavu: Dajana emotivnom porukom čestitala sinčiću divan dan (FOTO)

1
Dirljivim rečima Dajana je naterla suze na oči svima koji su ovu poruku pročitali
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kada je u domaćim medijima odjeknula vest da se  Dajana i Saša Jakšić Žika razvode, mnogi su ovu vest dočekali u neverici. Činilo se da je njihova ljubav bila jača od razlike u godinama, a mnogi su ih smatrali idiličnim parom. Međutim, oni su potvrdili da su rešili da na svoj brak stave tačku.

 

Dajana i Žika imaju sina Dušana koji danas puni pet godina, a svake godine su praktikovali da za njegov rođendan prave velika slavlja, kako za svoje prijatelje tako i za mališane.

 

Mlađa je od njega 24 godine: Ovako je Dajana izgledala kada je upoznala Žiku (FOTO)

 

Ove godine, će po prvi put proslaviti Dušanov rođendan u drugačijem sastavu, ali ne sa manje sreće i ljubavi, jer je on i dalje centar njihovog sveta i spona koja će ih zauvek vezivati.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

foto: Damir Dervišagić

Dajana je na svom Instagram profilu svom mezimcu napisala izuzetno emotivnu čestitku:

 

Dajana i Žika Jakšić: Razvod je bio neizbežan

Sine moj... Vreme leti... Kao juče da su bili tvoji prvi koraci i reči. Danas puniš 5 godina. Sećam se još uvek onih noći kada sam te posmatrala dok spavaš i krala zagrljaj i dodir od tebe. Tvoj osmeh je oplemenio celu našu porodicu. Ti si nas anđeo. Čedo milo za koje živimo i dišemo. Srećan ti rođenadan živote moj! 

makonda-tracker