Ljubav za ceo život

RAZVELI su se nakon 15 godina sreće, a tri godine kasnije je usledilo POMIRENjE: Ovo je lepa Vesna, SUPRUGA Šaka Polumente (FOTO)

9

Popularni crnogorski pevač nikada se u javnosti ne pojavljuje sa svojom suprugom, s kojom je dobio troje dece.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako su mediji preneli pre nekoliko godina, Šako Polumenta se 2010. godine rastao od supruge Vesne, s kojom ima troje dece: Rijanu, Adisa i Rijaldu.

 

Međutim, tri godine kasnije, pevač i njegova izabranica shvatili su da između njih i dalje postoji ogromna ljubav, te su nastavili zajednički život.

 

Šako Polumenta: Porodica je jedino pravo bogatstvo

 

- U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće - rekao je tada Polumenta za Kurir.

 

- Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od dece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu.

 

foto: Damir Dervišagić

Šako je danas ponovo u zagrljaju svoje supruge, a njegovi fanovi su pre nekoliko meseci konačno dobili priliku da saznaju i kako ona izgleda.

 

Nastavak i fotografije na sledećoj strani...

 

 

 

Na zvaničnom profilu Šaka Polumente na društvenoj mreži Fejsbuk osvanula je Šakova i Vesnina zajednička fotografija, koja je otkrila da je njegova supruga plavokosa lepotica.

 

Sjajna ideja Šaka Polumente: Ako još uvek razmišljate šta da poklonite svom muškarcu - evo kako da spojite lepo i korisno! (FOTO)

 

Njegovi obožavaoci odmah su primetili da su supružnici veoma lep par, te da izgledaju presrećno.

 

- Stvari su se sada potpuno promenile i ponovo su srećni - rekao je nakon pomirenja 2013. godine za Kurir izvor blizak paru.

 

 

makonda-tracker