PET GODINA BRAČNE IDILE

Jovana i Željko Joksimović: Proslava ljubavi u Italiji

0
Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji, voditeljka Jovana Joksimović i kantautor Željko Joksimović, nedavno su obeležili pola decenije od kada su bez mnogo pompe i eksponiranja jedno drugom izgovorili sudbonosno da na romantičnoj ceremoniji na Maldivima
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Nakon pet lepih godina braka, možda se može konstatovati da su Jovana Joksimović (35) i Željko Joksimović (44) uspeli da pronađu recept za kvalitetan zajednički život. Kada ste deo šou-biznisa, to često nije jednostavno. Kada je reč o javnoj sceni, protekle godine obilovale su brojnim ljubavima i njihovim raskidima ili spekulacijama o navodnim neverstvima i problemima. Čini se da je ovaj par zaobišao takve glasine i pronašao one ključne sastojke koji njihov brak održavaju svežim i uspešnim kao prvog dana. Oni su 20. januara proslavili pet godina od stupanja u bračnu zajednicu, ali činjenica je da njihova ljubav traje i duže od toga.


- Mi smo par koji je u svemu pronašao meru. Ne preterujemo u tome da svako veče palimo svećice, ali i te kako znamo da budemo romantični. Mi volimo filmove, knjige, putovanja, naše večere, razgovore i u tome pronalazimo utočište od svakodnevnog stresa - izjavio je jednom prilikom Željko za magazin Story.


Možda rešenje zaista jeste u malim stvarima. Poznati par tako je i ovu godišnjicu odlučio da provede intimno. Ipak, Story saznaje da će porodica Joksimović odmor provesti na skijanju u Italiji, pa će biti prilike i da se ovaj jubilej propisno obeleži. Dok mnoge poznate ličnosti ovih dana beže u toplije krajeve, oni će zimsku idilu u potpunosti iskusiti u Alpima. Ne čudi što ova informacija nije olako dospela u medije kada se zna da se supružnici javno eksponiraju samo kada za to imaju razloga. Svoju privatnost retko kad su delili sa drugima, pa tako sve do današnjeg dana uporno izbegavaju da fotografišu svog mezimca Kostu, koga su dobili pre nepune tri godine kao najveću krunu svoje ljubavi. U tajnosti je sklopljen i sam brak. Jovana i Željko otišli su 2012. na Maldive gde su izgovorili sudbonosno da i tamo proveli prve dane svog braka. O planovima i odlasku na ovu romantičnu destinaciju znali su samo njihovi najbliži. Svadba u Srbiji usledila je dve godine kasnije, u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker