njegova julija

Zavoleli su se još u školskoj klupi: Evo koga Đule Van Gog ljubi više od 22 godine (FOTO)

0
Osnivač, gitarista i vokal grupe Van Gog Zvonimir Đukić Đule u braku je s lepom Julijom već 22 godine i imaju sina starog 19 godina.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Retko kada smo imali priliku da vidimo njegovu suprugu u javnosti, oni jednostavno ne vole taj način života što je Đule jednom prilikom i, kako piše Espreso, izjavio:

 

- Ne razumem potrebu javnih ličnosti da zvone na sav glas o svom porodičnom životu, uz patetične naslove kao Naša tajna ljubavi i slično. Mnogo je to jeftino, folirantska idila i potreba da širokim masama potvrđuješ nešto u šta ni sam nisi siguran. Bilteni o trudničkim i danima ovulacije poznatih, venčanicama, zajedničke naslovne strane, cifre vereničkog prstenja i poklona, slike sa putovanja parova, deca poznatih, snimanje spavaćih soba u dnevnoj i žutoj štampi. Bljak! Hvala Bogu, to nikad nije, niti će ikada biti deo našeg zajedničkog života.

 

13 godina joj je bio veran, a onda se zaljubio u Cecu: Ovako izgleda Arkanova bivša supruga Natalija (FOTO,VIDEO)

 

foto: Marina Lopičić

Oni imaju divan brak i sina koji sada već puni 19 godina, a upoznali su se još dok je Đule bio klinac sa željom da svira i ljubavlju prema muzici.

 

Nastavak teksta i jš fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

 

foto: Nebojša Mandić

- Energija nam se prepoznala još onomad kada princeza nije bila uspešna u svojoj profesiji i mnogo pre nego li je letač postao javna ličnost. Kako je vreme odmicalo, ona je zasluženo postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od pogleda neupućenih, kao sav normalan svet, skriveni od naslovnih strana, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnogobrojna prijateljstva, okruženi muzikom, u durskoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice.

 

 

Kada su počeli da se zabavljaju, nije znala da je Dado slavan: Ovako danas izgleda pevačeva bivša supruga Selma (FOTO)

Ipak nije uspeo da je sakrije baš od celog sveta, pa smo tako mi iskopali i kako Julija izgleda sada!

 

foto: Instagram

 

makonda-tracker