izdali zajedničko saopštenje

Dajana i Žika Jakšić potvrdili da se razvode: Oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili (FOTO)

1
Poznati estradni par posle nekoliko dana medijske ćutnje odlučio je da se oglasi, i potvrdi da su na svoj brak stavili tačku.
foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Već nekoliko dana u domaćim medijima piše se o razvodu popularnog para, a nakon što su se pojavile informacije da je Žika prestao da nosi burmu, a Dajana sa sinom Dušanom napustila porodični dom, pevačica je na svom Instagram nalogu ponovo počela da se predstavlja pod devojačkim prezimenom Paunović.


Potvrdila da su na ljubav stavili tačku: Oglasila se Dajana Jakšić (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Žika i Dajana odlučili su da daju zajedničko saopštenje povodom pisanja medija o njihovom razvodu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

 

 

Sa željom da se ne iznose neproverene informacije o nama i našem životu, a u cilju stavljanja tačke na priču, želimo da Vas i sve one koji nas poznaju obavestimo da smo zajednicki odlučili da se razvedemo. Shvatili smo da krivca nema... da je svako kriv za sebe, i da oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili. 

 

Dugo vremena smo pokušavali da uskladimo stavove, navike i ciljeve ali, na žalost, nismo uspeli u tome. Naš voljeni sin ce ostati centar naših odvojenih života i u tom smislu želimo da nas bar jedno vreme poštedite suvišnih pitanja i ostavite nas da na miru organizujemo svoje nove živote i dostojanstveno saniramo sve posledice koje iz ovakvih situacija proizlaze. Unapred zahvalni...", piše u saopštenju, sada već bivšeg, poznatog para. 

foto: Damir Dervišagić

Dajana napustila dom, a on je skinuo burmu: Žika Jakšić potvrdio da se razvodi od Dajane?

 

Podsetimo, Dajana i Žika venčali su se pre sedam godina u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a građansko venčanje i svadbeno veselje održani su potom u jednom poznatom prestoničkom hotelu.

 

 

makonda-tracker