neraskidiva veza

Za nju se borila i protiv verenika: Ovako su sultanija Hurem i malena Lara obeležile POSEBAN DAN (FOTO)

0
Od njenih kolega do verenika, koji ju je zbog ove odluke i ostavio, svi su bili protiv toga da prelepa Merjem Uzerli rodi malenu Laru. No, poznata glumica se oduprela svim pritiscima, a juče je obeležila poseban datum.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mala Lara Uzerli, kćerkica lepe Merjem Uzerli, koja je slavu stekla kao sultanija Hurem u "Sulejmanu Veličanstvenom", i poznatog biznismena Džana Ateša, 10. februara 2017. proslavila je treći rođendan, piše Lepa & srećna.

 

Lepa Hurem je konačno progovorila o mračnoj prošlosti: Istina je da sam zbog depresije pokušala da skočim sa balkona (FOTO)

 

Mama joj je, naravno, pripremila porodično rođendansko slavlje, a fotografije i emocijama nabijenu poruku podelila na društvenim mrežama.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Ti si moj najveći dar", kaže Merjem koja se na rođenje deteta odlučila iako je njen tadašnji verenik Džan Ateš bio izričito protiv toga.

 

I prijatelji su je odvraćali, poput Nebahat Čehre, sultanove majke u "Sulejmanu", koja ju je bombardovala argumentima da je veoma teško biti samohrani roditelj.


Sultanija Hurem je mama lavica: Sa bivšim pred bankrotom, uplašena za ćerku uradila je nešto što će joj promeniti život (FOTO)

 

No, Merjem se hrabro oduprla svim pritiscima i uz podršku porodice rodila Laru kojoj je dala svoje prezime. Otada se ne razdavaju, gde je Merjem tu je i Lara. A to koliko se vole najbolje pokazuju fotografije koje glumica stalno objavljuje na društvenim mrežama.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Inače, Merjem se priključila ekipi veoma gledane serije o mafiji u kojoj glavnu žensku ulogu tumači Deniz Čakir, koju smo poslednji put gledali kao Šah sultaniju, Hureminog smrtnog neprijatelja.

 

Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: Ovako sam se snalazila pre nego što sam postala Hurem!

 

Merjem, zbog jakog akcenta, u seriji igra ruskog agenta ubačenog u mafiju. No, nakon kraha "Kraljice noći", serije kojom je trebalo da se na velika vrata vrati na male ekrane, neki zlurado komentarišu: kad već ne može da snimi uspešnu seriju, onda neka se priključi uspešnoj.

 

 

 

Tekst: Milena Ranisavljević 

makonda-tracker