porodica je njegova sigurna luka

Hari Varešanović prvi put o odnosu sa decom: Da sam im se mešao u izbore, ništa ne bi imali (FOTO)

0
Pevač je iskreno govorio o svojoj porodici, vaspitanju dece i odnosu sa njima, kao i o tome koliko mu prija uloga dede
foto: Promo
foto: Promo

Popularni pevač i nekadašnji član žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmčenja u regionu "Pinkove zvezdice", Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari, ima veliki povod za posetu Beogradu.

 

Hari ce 14. februara održati koncert u novosadskoj dvorani "Spens", dok će za Dan žena, 8. marta, pevati pred beogradskom publikom u centru "Sava".

 

On je odlučio da ove dvorane tokom koncerata pretvori u svojevrsni teatar, kada će predstaviti pesme sa svog novog albuma "Ćilim", a ne krije sreću jer će se ponovo naći pred beogradskom publikom.

 

Hari je sedam godina posle albuma "Sreća" objavio novi album "Ćilim" i fanove obradovao novim pesmama, na kojima je dugo radio.

 

On ne krije da posebnu zahvalnost duguje porodici, koja je tokom čitave karijere bila uz njega i imala razumevanja za sve što njegov životni poziv nosi.

 

- Ovaj album posvećen je mojoj porodici, a posebno mojim unucima Isaku i Kanu. Bez podrške najbližih, život je bi bio šupalj - rekao je Hari.

Jedan od njegovih omiljenih spotova, koji je i javnosti privukao pažnju, jeste onaj za pesmu "Prsten i zlatni lanac", u kom se pojavljuje njegova ćerka Nađa.

 

Ćerka Hari Mata Harija je njegova najveća podrška, a prepoznaćete je po jednom neodoljivom detalju! (FOTO)

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker