potpuna podrška

Anabela Atijas prvi put o Luninom problemu: Ponosna sam na nju što je u tom trenutku zatražila pomoć (FOTO)

0
Anabela Atijas priznaje da je njena ćerka imala veoma težak period i otkriva da je mlada Luna oduvek imala njenu potpunu podršku.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Anabela Atijas priznaje da u njenom domu nema zabranjenih tema i da je savim normalno da porodica o svemu razgovara. Njene ćerkice su srećne što u ovakvom okruženju mogu otvoreno da razgovaraju o svemu, te nijedan problem za njih nije nerešiv. 

 

Anabela Atijas o odnosu sa bivšim suprugom: Mi smo velika i srećna porodica (FOTO)

 

Nakon što je njena ćerka Luna Đogani otkrila da je posetila psihijatra nakon razvoda njene majke od oca, Anabela je iznela svoje mišljenje. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Ja na to gledam sasvim normalno zato što su psihijatri isto kao i pedijatri. Nekad te boli i duša i prosto imaš potrebu da ti neko pomogne. Ja znam da je Luna prošla kroz mnogo težak period iz prostog razloga zato što je naš razvod bio na meti tabloida", rekla je Anabela i dodala da je zbog ovog čina veoma ponosna na svoju ćerku. 

Anabela Atijas: Ćerke su moje bogatstvo

 

Ponosna sam na nju što je u tom momentu zatražila pomoć, a sve zahvaljujući mom odgoju. Ja sam joj otvoreno pričala o svojim depresijama i odlasku kod psihijatra. Tako da je Luna imala od koga da nauči da je vrlo poželjno u takvim situacijama potražiti pomoć stručnjaka i bila sam srećna kada je izašla iz toga kao pobednik", ispričala je Anabela. 

foto: Luka Šarac


 

makonda-tracker