mišljenje koje uvažava

Njihova mama je srećna u novoj ljubavi, ali sve oči su bile uprte u njih: Ovako su deca Maje Volk reagovala na njenu novu vezu (FOTO)

0
Maja Volk ne krije svoju sreću u ljubavi. I dok poznata spisateljica priznaje da ponovo oseća leptiriće u stomaku, sud njenog sina i ćerki su svi željno iščekivali.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon osam godina samovanja, Maja Volk uživa u novoj ljubavi. Njen izabranik Nikita je savršeni muškarac za nju, a Maja je nedavno otkrila priču o tome kako su se upoznali. 

 

Njih dve kao sestre, ali jedna nosi venčanicu: Ovako je Maja Volk proslavila venčanje svoje ćerke (FOTO, VIDEO)

To je bila ljubav na prvi imejl. Pisali smo pisma jedno drugom i dopao mi se njegov brilijantan um, duhovitost, renesansni duh... Donela sam možda najluđu odluku u životu da zakoračim u nepoznato i odem u Atinu za Božić. Odluka je bila sudbinska. Kako smo se pogledali, znali smo da se dešava nešto zaista posebno i jedinstveno - otkriva Maja kako je sve počelo, i objašnjava čime ju je Grk osvojio.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Marina Lopičić

 

On ima divan um, ali bez egocentrizma i sujete. Poetičan je i muzikalan, temperamentan. Ne postoji detalj iz njegovog života koji nije identičan mom, do te mere da smo već drugog dana završavali misli jedno drugome. Sačekao me je sa medenjacima i božićnom jelkom koju smo zajedno ukrašavali... Zatim je seo za klavir i svirao muziku iz grčkih filmova..."

Ponašaju se kao zaljubljeni tinejdžeri: Maja Volk pokazala svog novog dečka (FOTO)

 

Maja sada uživa u ljubavi, a razlog za to svakako leži u činjenici da od nje nije nikad odustala.

"Nisam prestala da verujem u ljubav, ali sam prestala da tragam za njom. Poslednjih deset godina sam učila da volim i negujem sebe i kada sam osvojila taj stepen zdravlja i svesti, bilo je logično da se otvorim i za nove ljudske odnose", priča Maja

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Maja ne krije svoju sreću ni zbog odnosa koji ima sa svojom decom. 

 

Obe moje ćerke i sin su uz mene i prate sve što se dešava. Samo ponavljaju mama zaslužila si da budeš srećna", kaže Maja.

Kako Nikita živi u Atini, a Maja u Beogradu, trenutno razmišljaju gde će ubuduće biti njihovo prebivalište. Znaju samo da moraju biti zajedno, jer razdvojeni ne fukcionišu.

 

U ovim godinama većina životnih poslova je okončana. Deca su odrasla, samostalna, kuće i stanovi su završeni, penzija je na vidiku... Sad je vreme potpune slobode, mogućnosti da se totalno prepustite i posvetite ljubavi. Možda ćemo živeti malo ovde, malo tamo, možda ćemo putovati, možda ću se ja preseliti u Atinu, sve je to samo stvar dogovora... Ali da nam je teško kad smo rastavljeni, teško nam je...

Njena deca su strepela, ali ona se ne kaje zbog ovog poteza: Maja Volk je zbog ljubavi spremna na velike rizike!

 

Doživeti ljubav u kasnijim godinama ima mnogo prednosti, jer, kako kaže Maja, sada zna da ne treba da pravi kompromise zbog nje.

 

Prava ljubav je bezuslovna, utemeljena je na poverenju i zajedničkim željama. Nema kompromisa u pravoj, istinitoj ljubavi. Onoj koja je zasnovana ne na suprotnostima, već na sličnostima. Ranije sam pravila kompromise i patila. Ne vidim sad nijedan detalj koji bih nasilno menjala radi ljubavi. To je valjda ta zrelost i mudrost za koju trebaju godine iskustva", kaže Maja.

 

A photo posted by Maja Volk (@majazmaja59) on

 

makonda-tracker