razmirice ne prestaju

Nakon što se njegova ćerka pomirila s Adilom, Džej prekinuo svaki kontakt s njom: Uvek je bila uz njega, sve mu je oprostila

0
Pevač Džej Ramadanovski otkriva da više ne razgovara sa ćerkom Anom, koja se posle bračnih problema vratila nevenčanom suprugu Adilu Maksutoviću. Ipak, on i dalje viđa Aninog i Adilovog sina.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

- Ana i ja ne pričamo, nismo u kontaktu. Posvađao se sa ćerkom. Ana je uvek bila uz njega, tako da sam odlučio da više ne razgovaram ni sa njom, ni sa njim. Šta imam ja sa tim što se ona pomirla sa Adilom? Sama se spanđala i napravila dete sa njim, posle toga mu je oprostila sve. Samo sam sa Marijom u kontaktu, sa Anom nisam, jer je odabrala da bude srećna s Adilom - kroz suze priča Džej, koga boli to što nije u kontaktu sa ćerkom, ali ne može da joj oprosti.

 

Adil Maksutović napravio pometnju među fanovima na Instagramu: Dete nije moje, života mi (FOTO)

 

foto: Zorana Jevtić

Džej kaže da unuka Adrijana, otkad ne priča sa ćerkom, viđa samo kada ga čuva njegova bivša supruga Nada. Iako žali zbog toga jer su to retke prilike za njihovo druženje, on kaže da je ponosan na naslednika, koji liči na njega.

 

- Videćete kakav mi je unuk dileja, to je strašno. Na mene liči kada počne da igra, a inteligentan je na ćaleta. Voleo bih da moj unuk ne bude kao ja, da ne puši, već da živi zdrav život - kaže pevač.

 

makonda-tracker