dočekana na krv i nož

Iskreno srećna ili...? Sa njom je Džej Zi varao Bijonse, a ona im je među prvima čestitala vest o trudnoći (FOTO)

0
Pre nepunih godinu dana ovu pevačicu su povezivali sa Džej Zijem, a pojavila se i fotografija koja je dodatno podgrejala glasine o aferi
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se vest da je Bijonse trudna proširila brzinom svetlosti, nastala je prava pometnja. Fotografija kojom je obavestila javnost da sa suprugom Džej Zijem čeka blizance dobila je skoro sedam i po miliona lajkova.

 

- Želimo da sa vama podelimo ljubav i sreću. Već dva puta do sada bili smo blagosloveni, a sada smo neizmerno zahvali na tome što će se naša porodica uvećati za dva člana. Hvala vam na lepim željama - napisala je Bijonse uz fotografiju na kojoj pozira sa povećim trudničkim stomakom.

 

Predivnom fotografijom podelila radosne vesti: Bijonse i Džej Zi čekaju blizance! (FOTO)

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Na društvenoj mreži Tviter bilo je čak 17.000 tvitova o njenoj trudnoći u sekundi. Mnoge poznate ličnosti iskoristile su priliku da na društvenim mrežama čestitaju popularnoj pevačici: Rijana, ćerka slavnog glumca Stivena Boldvina manekenka Hejli Boldvin, voditeljka Elen Dedženeris, supruga Džona Ledženda manekenka Krisi Tajgen, pevačica Zara Larson...


Ipak, najviše pažnje privukla je čestitka Rite Ore, i to zato što su ovu pevačicu povezivali sa Džej Zijem. Pre nepunih godinu dana spekulisalo se da da reper svoju suprugu vara sa F. Jedna fotografija podgrejala je glasine o prevari:

 

U sporu oko Blu Ajvi: ONA je krivac za žestoku raspravu između Bijonse i Džej Zija (FOTO)

 

 

We are just here for the comments...#JayZ #Diddy #TarajiPHenson #RitaOra

A photo posted by The Shade Room (@theshaderoom) on

 

Rita je među prvima čestitala Bijonse

 

- Jupi! Čestitke! Ovo je prelepo - napisala je kratko Rita, a mnogi korisnici društvene mreže Tviter napali su je u komentarima, rekavši da je ona poslednja koja bi trebalo da čestita Bijonse.

 

 

makonda-tracker