doneo odluku

Željko Šašić otvoreno o odnosu sa ćerkom Sofijom: Ne želim da joj smetam

0
Popularni pevač ima pomalo komplikovan odnos sa ćerkom koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Naime, prošle godine su se u medijima javili navodi da Sonja brani svojoj mezimici kontakt sa ocem, na šta je Sofija burno reagovala i na društvenim mrežama otkrila da njena majka to nikad ne bi učinila i da ona sa Željkom ne komunicira jer je to njen izbor.

 

Nakon Sofije, oglasila se i Sonja Vuksanović: Ovako je odgovorila Željku Šašiću

 

- Htela bih da se obratim svima i kažem da su ove javne tužbe samo način da Željko stigne do medija. Moja mama i ja imamo savršen odnos jedne prave majke i ćerke i ona mi ovako nešto ne bi nikada zabranila. Ovo je moj lični izbor (nemati nikakav vid komunikacije sa Željkom), a moje ponašanje je odraz njegovog - poručila je Sofija.

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

foto: Damir Dervišagić

Skoro godinu dana kasnije, Željko Šašić je, tokom gostovanja u emisiji Ja to tako objasnio kakav je njegov odnos sa ćerkom danas.

 

Željko Šašić burno reagovao na ćerkino otvoreno pismo: Evo kako je odgovorio Sofiji i Sonji

 

- Ne znam da li je to tema... Ja sam odlučio da jedno vreme pustim Sofiju na miru. Neka se odmori, pa ćemo da vidimo šta ćemo dalje. Ona je sad u pubertetu i ja to apsolutno kapiram, razumem, ne želim da joj smetam puno. - istakao je Šašić.

 

Pevač je dodao da nije sramota potražiti stručnu pomoć u kriznim periodima u životu i da je, iako postoje i stručnjaci i literatura, ipak sve na pojedincu kada je reč o rešavanju problema.

makonda-tracker