Iskreno

Nakon toliko godina Vesna Zmijanac je progovorila o teškim trenucima: Pre Nikolije imala sam dva spontana pobačaja (FOTO)

1
Poznata pevačica je nedavno otkrila u kakvom je odnosu sa svojom ćerkom, ali malo ko je znao o tužnim događajima pre nego što je postala majka.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Vesna Zmijanac i Nikolija su nerazdvojne, a poznata pevačica je nedavno otkrila da razume kroz šta je sve njena ćerka prošla i kako se oseća. 

 

Odrastala je sa kućnim pomoćnicama i bebisiterkama: Vesna Zmijanac otkrila kako je zaista izgledalo Nikolijino detinjstvo

 

Poznata pevačica je često govorila o svom odnosu sa Nikolijom, ali o periodu pre majčinstva retko, premda je prošla kroz događaje koji su ostavili veliki trag. 

 

Modni potez koji bi oduševio i Anu Vintur: Vesna Zmijanac je ovo odelo nosila pre 20 godina, a sada ga je ponela i Nikolija (FOTO)

 

Naime, pre nego što je rodila Nikoliju, Vesna je prošla kroz veoma teške trenutke o kojima malo ko zna.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

U emisiji Premijera-Vikend specijal, Vesna je otkrila kako se osećala u ovom periodu: 

To su veliki rezovi na duši. Otkazala sam turneju koja je bila prodata u Australiji, pa sam morala da mirujem. Pre nego što sam rodila Nikoliju, imala sam dva spontana pobačaja. Naradila sam se u međuvremenu i bilo mi je dosta svega, tako da je Nikolija bila moj spas. Od trenutka kada sam saznala da ću je dobiti, ona je bila moj spas. Kad mi je doktor rekao da do porođaja moram da ležim i mirujem, meni je laknulo i slatko sam se odmorila", rekla je Vesna u emisiji "Premijera" i priznala da je veoma vezana za ćerku Nikoliju, ali da se ona sada malo udaljava od nje pošto je dobila ćerku Reu. 

foto: Dragana Udovičić

 

makonda-tracker