još samo malo

Pripreme za najveće slavlje su u toku: Emina Jahović otkriva kako će proslaviti svoj rođendan (FOTO)

0
Nakon proslave Mustafinog rođendana, poznati par je obeležio godišnjicu, a lepa pevačica se raduje sledećem povodu za slavlje - svom rođendanu!
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal proslaviće tri važna datuma, njihove rođendane i godišnjicu braka.

 

Retko se oglašava na društvenim mrežama, ali uvek nađe prave reči: Posle ove izjave ćete još više zavideti Emini Jahović (FOTO)

 

Naime, Mustafin rođendan bio je 11. januara, juče je bila njihova godišnjica braka, dok će na Eminin rođendan, 15. januara biti upriličeno zajedničko slavlje, na kojoj će okupiti rodbinu i sve bliske prijatelje. Pripreme za veliki dan uveliko traju, a Emina i Mustafa iznajmiće najluksuzniji restoran u Istanbulu.

 

Na slavlju se očekuje oko 30 najbližih prijatelja i članova rodbine. Već su izabrali najluksuzniji restoran. Na večeri će se služiti vrhunski specijaliteti, a Emina i Mustafa su se dogovorili i o specijalnoj dekoraciji - priča izvor.

 

Pevačica je potvrdila da sprema glamurozno slavlje i otkrila da za Mustafu ima iznenađenje.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Instagram

Januar je mesec kada slavimo sve bitne stvari u našim životima, ako izuzmemo rođendane sinova. Rođendan mog supruga, pa godišnjica braka, onda moj rođendan i sve to lepo kada se složi imamo jako mnogo povoda za slavlje",  priča Emina i otkriva šta sve sprema.

Okovani na Mustafin rođendan: Zašto Emina Jahović u proteklih 5 dana nije napustila svoj topli dom (FOTO)

 

Pozvaćemo naše bliske prijatelje i rodbinu. Biće to lepo slavlje, jer ipak mi smo dugo u braku i smatramo da to treba lepo da obeležimo. Najsrećniji smo kada smo okruženi prijateljima i rodbinom koju volimo, a najviše naravno našom decom. Biće to lepa proslava kojom ćemo obeležiti sve te divne datume - priča pevačica, koja suprugu sprema iznenađenje:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Imam nekoliko ideja kada je poklon za Mustafu u pitanju. Nisam se još odlučila, u svakom slučaju, biće to poklon iznenađenja.

 

Pevačica i njen suprug proslaviće tri važna datuma, njihove rođendane i godišnjicu braka. Na slavlju koje će biti upriličeno 15. januara, okupiće rodbinu i sve bliske prijatelje, a pripreme za veliki dan uveliko traju.

 

Od malih nogu učila ih je da se neizmerno vole: Emina Jahović je održala pravu lekciju o porodičnim vrednostima (FOTO)

 

Emina nam je otkrila koja je tajna njihovog braka.

 

Ne bih rekla da postoji neki poseban recept, to su, pre svega, poštovanje i ljubav. Zaista mislim da su to dve najbitnije stvari. Takođe, u svakom braku postoji neka vrsta kompromisa. Nekad malo popustim ja, nekad malo popusti Mustafa, ali tako je uglavnom kod svih parova.

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker