PORODICA BITNIJA OD KARIJERE

Bastijan Švajnštajger: Očinstvo na prvom mestu

1
Proširenje porodice u domu svetski poznatog sportskog para, Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, sve je izvesnije, pogotovo jer se informacije o okončanju njegove karijere, koje ovih dana pristižu iz svetskih medija, poklapaju sa očekivanjima
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljeni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger (32), postao je interesantan ovdašnjoj javnosti nakon venčanja sa nekada najboljom teniserkom sveta, Srpkinjom Anom Ivanović (29). Iako se uglavnom pisalo o njihovom privatnom životu i spekulacijama o proširenju porodice, svetski mediji ovih dana prenose kako Bastijan razmatra mogućnost da na kraju sezone završi fudbalsku karijeru. Kako ekskluzivno prenosi San, bivši nemački reprezentativac i aktuelni fudbaler Mančester junajteda ima ponude iz Amerike i Kine, ali on razmišlja da se penzioniše, čak i pored činjenice da mu ugovor obuhvata i narednu sezonu. Ukoliko do toga zaista i dođe, Mančester junajted neće morati da mu isplati preostalih šest miliona funti za poslednju sezonu. Nemac je ionako bio potpuno van planova menadžera Murinja, koji ga je u jednom momentu prebacio u drugi tim. Ove sezone ipak je igrao na utakmici sa Vest Hemom, gde je ostvario zapažen učinak i oduševio navijače. Prvotimac ovog kluba postao je 2015. godine, posle višegodišnjeg igranja za minhenski Bajern. Inače, poslednjih meseci pisalo se da je popularni Švajni više okrenut planovima za proširenje porodice nego za profesionalnu karijeru, što je potvrdio i Uli Henes, predsednik FK Bajern.

 

Za svoj prvi zajednički praznik podelili su savršeni trenutak: Ovako su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger čestitali praznike (FOTO)
 

- Koliko sam čuo, Bastijan će se uskoro povući iz fudbala. Shvatio sam da mu je na prvom mestu planiranje porodice. Mislim da su mu prioriteti drugačiji i da nije previše zainteresovan za fudbal. Kada bismo ga vratili u klub, ne bismo mu učinili uslugu – objasnio je Henes, a i Bastijan je na pitanje novinara da li će uskoro ostvariti san svoje supruge Ane o velikoj porodici, uz neizbežan osmeh poručio:


- Uskoro ćete sve saznati.

 

Retko u javnosti govore jedno o drugom, ali svaki put razneže milione: Bastijan emotivnom porukom o Ani izazvao opšte oduševljenje na Instagramu (FOTO)

 

Iako je naša teniserka tokom proteklog vikenda boravila u rodnom Beogradu kako bi se videla sa dragim ljudima i sa svojom kumom, plivačicom Miroslavom Minjom Najdanski, prisustvovala premijeri novog komada Dušana Kovačevića Hipnoza jedne ljubavi, nije bila dostupna za komentar.

 

foto: Profimedia

Podsećanja radi, glamurozno venčanje održano je ove godine u julu, u Veneciji. Uz zvanice iz celog sveta, kao i veliki broj novinara, par se gondolom odvezao do crkve gde se održavala ceremonija. Svadba veka praćena je iz svih delova sveta, pogotovo jer je Bastijan fudbaler najpoznatijeg engleskog kluba Mančester junajteda. Proslavljeni sportista i njegova lepša polovina, od tog trenutka postali su glavna tema naših i svetskih medija koji prate svaki njihov korak.

 

makonda-tracker