praznično raspoloženje

Za Mirku i Vujadina nema ništa važnije od porodice i tradicije: Decu učimo svim običajima (FOTO)

1
Poznati par Božić proslavlja sa svojim najbližima, a mlada glumica otkrila je na koji način se u njihovom domu obeležava ovaj veliki praznik.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Ove godine ćemo biti u Srbiji, ali gde god da se nalazimo, trudimo se da poštujemo sve velike praznike, kao što je Božić, a takođe se trudimo da kao što su nas naše porodice naučile, tako i mi učimo decu. I Badnje veče i Božić slavimo zajedno jer je to lepa prilika da se svi okupimo. Tu je paljenje badnjaka i sutradan smo svi zajedno oko ručka i večere. I decu učimo tim običajima, svesni su već da je to vrlo važno", kaže Mirka

Ona je centar njegovog sveta: Ovaj trenutak iz porodičnog doma Mirke Vasiljević i Vujadina Savića ugrejaće vaše srce (FOTO)

 

Lepa glumica otkriva da se odlično snalazi u kuhinji i da sprema sva srpska tradicionalna jela.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Od 19. godine kuvam, otkad sam počela da živim sa Vujadinom. Pre toga nisam preterano bila zainteresovana za to. Ali, u kući bar ručak treba da bude kuvan. Naravno da sada bolje kuvam nego tada. Srpska tradicionalna jela se mnogo lakše spremaju nego moderna, od prebranca, pa nadalje... To sve kuvam.

Mirka Vasiljević bez dlake na jeziku je pričala o svom braku i odnosu sa suprugom: Vujadinu mogu da mu oprostim samo sitnice (FOTO)

 

Mirka kaže da u 2017. godini sebi i svojoj porodici na prvom mestu želi zdravlje. 

 

Samo zdravlje, to je najbitnije. Ovo je period nekih čudnih virusa, tako da samo želim da smo zdravi.

makonda-tracker