praznična atmosfera

Dom ispunjen ljubavlju i srećom: Ovako će Ivana Pavković i Petar Mitić proslaviti prvi Božić sa sinom! (FOTO)

1
Ivana Pavković i Petar Mitić ove godine praznike provode lepše i radosnije nego ikad, jer njihova porodica sada broji tri člana, budući da su krajem prošle godine dobili sina Vujadina.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Tata Petar nije uspeo da dobije "slobodno" 31. decembra, ali će božićne praznike provesti sa ženom i sinom u toplini njihovog doma.

 

Prva Nova godina sa naslednikom Vujadinom: Okitite jelku BAŠ kao Ivana i Petar i vas dom će postati mesto iz bajke (FOTO)

 

Prvi put posle sedam-osam godina Novu godinu sam dočekala kod kuće. Prvi put sam osetila prazničnu euforiju nakon mnogo vremena. Ipak, Petar je morao da radi, pa nije bio sa mnom i sa sinom kod kuće, ali nas je u ponoć pozvao da nam čestita Novu godinu. Meni i sinu društvo su pravili moji roditelji", otkrila je Ivana. 

 

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

Ipak, iako ulazak u 2017. godinu nisu proslavili zajedno mlada pevačica ističe da je presrećna što će Božić prolaviti svi na okupu, u prazničnoj atmosferi i toplini doma.

 

Petar će Badnje veče i Božić provesti sa nama kod kuće. Radujemo se tome. Ja se na muzičku scenu vraćam u maju i tada ću publici podariti novu pesmu", rekla je poznata mama.

 

#tb #love #myman #myall ????????

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

Ona se prvog dana 2017. osvrnula na prethodnu godinu i emotivnom fotografijom i tekstom istakla da je 2016-a jedna od najsrećnijih godina u njenom životu. 

 

Ivana Pavković prva ponela bundu u kombinaciji sa trenerkom: Apsolutna modna pobeda ili...? (FOTO)

 

Slika govori više od reči! Godina puna ljubavi, neopisive sreće i svega najlepšeg sto jedan čovek može da doživi! Dragi moji, želim vam sve najlepše od srca, uvek volite, budite voljeni, stvarajte i nikada ne odustajte od svog cilja! SREĆNA NOVA GODINA!!!", napisala je Ivana. 

 

 

makonda-tracker