naslednik ikone srpske kulture

NIKADA SE NIJE HVALIO SVOJIM POREKLOM: Tek pošto je Relja Popović IZGUBIO MAJKU, javnost saznala da je on SIN VELIKE ZVEZDE (FOTO)

33

Majka jednog od najpopularnijih mladih repera u Srbiji preminula je početkom 2017. godine, a tek nakon ovog strašnog događaja mediji su otkrili da je Relja sin jedne od najvećih ikona srpske kulture.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Početak Nove godine popularnom pevaču i glumcu Relji Popoviću (27) doneo je veliki gubitak: posle duge i teške bolesti 2. januara 2017. godine izgubio je majku Zoju.

 

Prve fotografije Reljine i Nikolijine mezimice (FOTO)

 

Ono što malo ko zna je da je njegova mama bila baletska ikona Narodnog pozorišta. Naime, Zoja Begoli (68) bila je prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole „Lujo Davičo“ i profesor Akademije umetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronela vest o Zojinoj smrti.

 

foto: Privatna Arhiva, Printscreen

 

Zoja Begoli u istoriju kulture ove zemlje ostaće upamćena i zbog ljubavne priče s čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem. Zoja i Faruk bili su u braku 18 godina, a balerina je zadržala njegovo prezime i kad su se rastali.

 

makonda-tracker