sve je spremno

I Anastasija i Veljko imaju svoja zaduženja: Ovako Ceca proslavlja Božić (FOTO)

0
Iako je njen život medijski propraćen, Svetlana Ceca Ražnatović Božić uvek provede u krugu porodice, a otkrila je kako se ovaj praznik proslavlja u njihovom domu.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Da porodica Ražnatović vodi računa o tradicionalnim običajima, svedoči i njihovo proslavljanje Svetog Nikole koje je privuklo veliku pažnju javnosti. 

 

Najveselija slava u domu Ražnatovića ikada: Veljko dočekao trubače i zapevao! (VIDEO)

 

Međutim, sada se njihovoj porodici približava intimnije slavlje koje će njih troje proslaviti u krugu najbližih. Kao i svake godine Svetlana Ceca Ražnatović je sa svojom decom sve posebno organizovala, a jednom prilikom je otkrila da svako od njih ima svoje zaduženje. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Naime, Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da za razliku od proslave Svetog Nikole, Božić slavi sa svojom decom i svojim roditeljima. 

 

Badnjak unosi Veljko, kao muška glava u našoj kući, a mi ostali bacamo žito i novčiće po kući. Poznato je da se ne dičim svojim kulinarskim sposobnostima, jer nisam vešta kad je u pitanju pripremanje hrane. Ipak smatram da sam odlična domaćica, jer znam da dočekam goste i organizujem da sve bude kako treba. Moji roditelji vole da donesu ili pošalju pečenje, kolače i još štošta za praznike i druge proslave tako da trpeza uvek bude bogata",  rekla je popularna pevačica jednom prilikom za Kurir. 

foto: Story press

 

makonda-tracker