ponosni roditelji

Oni su im život okrenuli za 180 stepeni: Ovo su deca poznatih rođena u 2016. godini (FOTO)

2
Ova 2016. godina donela je mnogo lepih stvari našim poznatim ličnostima, a rode su bile veoma aktivne i posetile su veliki broj naših poznatih dama. Za vas smo napravili listu beba koje smo s nestrpljenjem čekali...
foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

 

Poznata pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić postali su ponosni roditelji malenog Jakova koji je na svet došao 24.septembra. On je mamu i tatu iznenadio zato što je poranio dve nedelje, ali je porođaj prošao u najboljem redu i njihova sreća nije mogla da bude veća.

 

 

Poznata pevačica Jovana Pajić i njen suprug Aleksandar Cvetković ove godine postali su roditelje još jedne devojčice. Malena Đina došla je na svet 17.aprila a ponosni roditelji i njena starija sestra Helena bili su presrećni.

 

 

A photo posted by Jovana Pajic (@jovanapajic) on

 

Porodila se Seka Aleksić: Stigao naslednik Jakov

 

Nekadašnja članica grupe "Models", Ivana Berendika i njen suprug američki biznismen Tomas Jermoluk postali  su mama i tata, i to dve prelepe bebe. Devojčica i dečak obradovali su srećne roditelje 12.decembra.

 

 

A photo posted by Ivana Berendika (@armedelamour) on

 

Pevačica Nikolija Jovanović i njen suprug isto pevač, Relja Popović, 26.septembar nikada neće zaboraviti. Na ovaj prelepi dan, njihova porodica postala je bogatija za jednu malenu Reu.


Rode su bile vredne ovih dana: Porodila se i Nikolija Jovanović!

 

 

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

 

 

makonda-tracker