bura emocija

Svi su očekivali fotografiju sa Viktorom, ali zbog ovoga su zaplakali: Aleksandra Troicki se oglasila posle medijske tišine (FOTO)

0
Lepa manekenka i poznati teniser zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 27. novembra u Beogradu, a ovo glamurozno slavlje izazvalo je veliku pažnju. Nakon venčanja, supružnici su se na neko vreme povukli i nisu se oglašavali u javnosti.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktor i Aleksandra su pred brojnim članovima porodice, prijateljima i zvanicama iz javnog života izgovorili sudbonosno "da" na raskošnom venčanju u jednom prestoničkom hotelu, a veliko svadbeno veselje proteklo je u dobrom raspoloženju i sjajnoj atmosferi, kako i dolikuje ovakvom događaju.

 

Zaljubljeni par će kroz nekoliko meseci obradovati i prinova, a nakon svadbe o kojoj se nedeljama pisalo i pričalo Viktor i Aleksandra nisu se oglašavali na društvenim mrežama, iz čega se može zaključiti da su se maksimalno posvetili jedno drugom i uživanju u prvim bračnim danima.

 

Pogledajte kako je proteklo venčanje godine: Viktor i Aleksandra Troicki zavetovali se jedno drugom na večnu ljubav (VIDEO)

 

foto: Stefan Jokić

Aleksandra, koja je na venčanju uzela prezime Troicki, prekinula je tišinu i odlučila da podeli emotivnu fotografiju koja je mnogima izmamila suze.

 

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani.

 

 

makonda-tracker