Posvećena novoj misiji

Bojana Janković: Brak ne opstaje bez truda (FOTO)

0
Televizijsko lice Bojana Janković kaže da nakon dve decenije novinarske karijere uživa u poslovnom izazovu koji je nedavno započela i da zajedno sa suprugom Ognjenom Jankovićem, članom grupe Beogradski sindikat, gradi bolju budućnost za odrastanje njihovih ćerki
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Voditeljka i novinarka Bojana Janković (39) odnedavno je direktor programa, glavni i odgovorni urednik Obrazovne televizije Edu-TV, koja ima cilj da podstakne gledaoce da se edukuju na zabavan način uz praćenje svetskih trendova. S obzirom na to da je majka dve devojčice, Iskre (3) i Zoje (7), posvećena je obrazovanju kako mališana, tako i odraslih koji u današnje vreme često uživaju u instant zadovoljstvima zaboravljajući na neke osnovne vrednosti.

 

Veliku podršku na poslovnom i privatnom planu pružaju joj njena sestra bliznakinja Ivana Nikolić i suprug, član grupe Beogradski sindikat Ognjen Janković, koji su joj i najveći životni oslonci. U razgovoru za Story, Bojana govori o tome koliko se novinarstvo promenilo od perioda kada je ona počinjala karijeru, na koji način vaspitava ćerke i kako pravi balans između karijere i ljubavi.

 

Bojana Janković i Ivana Škorić: Otkačene bliznakinje


- Edu-TV osnovana je sa željom da se iskombinuje entuzijazam mladih novinara i iskusnih profesionalaca, a usuđujem se da kažem da odudara od većine medijskih kuća današnjice. Pomno pratimo trendove u medijima i obrazovanju, ne zato što mislimo da ih treba nekritički slediti, već zato što mislimo da moramo da budemo u toku. Naš cilj je da prenesemo interesantne, korisne i relevantne sadržaje iz oblasti kulture, nauke, umetnosti, tehnologije, biznisa, uspešnog vođenja karijere – ponosno kaže Bojana.

 

Bojana Janković: Najkreativnija sam uveče


S obzirom na to da je tokom karijere pravila pauzu i povukla se sa javne scene, gledaoci su se uželeli ove šarmantne voditeljke.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Maja Jovanović, Izvor: Story )
makonda-tracker