pravi tata

Za ćerkicu im baš ništa nije teško: Ivan Bosiljčić otkrio predivnu porodičnu anegdotu koju će Jelena i on pamtiti ceo život (FOTO)

1
Slavni glumac i pevačica Jelena Tomašević su, iako imaju veoma uspešne karijere, pre svega posvećeni roditelji male Nine i trude se da joj ulepšaju svaki sekund života, a praznici pružaju idealnu priliku za to!
foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

U prazničnim danima, porodice konačno imaju priliku da se okupe na jednom mestu, uživaju u druženju i ljubavi, obično sklupčani oko novogodišnje jelke.

 

Slučaj nije drugačiji ni u domu Bosiljčića, gde su Jelena, Ivan i Nina na okupu, nakon što je Ivan zbog poslovnih obaveza proveo izvestan deo ove godine u Rusiji.

 

Bio je njen obožavalac i uspeo je da osvoji njeno srce: Jedna od najlepših ljubavnih priča u svetu poznatih i dalje mami osmeh

 

Godina na izmaku svakako je bila uspešna za oboje, ali za Ivana i Jelenu ne postoji veće zadovoljstvo od osmeha njihove ćerkice, zbog kojeg su spremni na sve. Tako glumcu nije bilo teško da donese Nini novogodišnju jelku čak iz Švedske!

 

foto: Luka Šarac

Tata je na putu Nini kupio jelku. Ne pitajte kako sam je nosio po ulicama Stokholma, ni kako sam je uneo na aerodrom. Ne pitajte kako sam je spakovao u taksi na beogradskom aerodromu, kako je stala u lift, kako smo je Jelena i ja uneli u stan usred noći dok je dete spavalo", napisao je Ivan na Fejsbuku.

I koleginice ga obasipaju komplimentima: Kad vidite najnoviju fotografiju Ivana Bosiljčića, pozavidećete Jeleni Tomašević! (FOTO)

 

On je objavio fotografiju ove jelke i otkrio kako je njegova mezimica reagovala.

Kako je Ivan otkrio, njegova i Jelenina ćerkica bila je presrećna kada je u njihovom porodičnom domu ugledala ovo prelepo drvo.

 

makonda-tracker