preprekama nikad kraja

Ljubav je pronašla pored drugog, a i dalje ne može da živi srećno: Zbog bivšeg verenika poznata glumica vodi borbu za majčinstvo! (FOTO)

0
Jedna od najlepših glumica je zbog najvećeg šarmera raskinula svoju dugogodišnju veridbu. Iako sada uživa u ljubavi sa svojim novim partnerom, njena sreća nije potpuna i to zbog krajnje bizarnog razloga.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nik Loeb, bivši verenik glumice Sofije Vergare, odustao je od tužbe u kojoj je tražio starateljstvo nad dva ženska embriona koja je par stvorio zajedno, a koja su zamrznuta u klinici za vantelesnu oplodnju.

 

Međutim, Vergari borba tek predstoji, zato što su je sada tužili sopstveni embrioni u Luizijani u kojoj se pred zakonom oplođene jajne ćelijesmatraju “licima”.

 

Sofija Vergara: Najvažniji savet koji moraju čuti sve buduće mlade!

 

Tužba zbog "kršenja prava na život" ističe da su oplođene jajne ćelije, koje se u sudskim dokumentima nazivaju “Ema” i “Izabela”, bile uskraćene za život i zbog toga fond koji ih zastupa pred sudom, zahteva da se Loebu dozvoli presađivanje embriona u matericu surogat majke, a da se Vergari ne dozvole bilo kakva roditeljska prava.

 

Ni ona nije zadovoljna svojim telom: Sofija Vergara otkrila svoju veliku manu!

 

Par je 2013. stvorio pet embriona od kojih su preživela dva. Prema ugovoru koji su potpisali, nijedan partner ne može da koristi embrione bez saglasnosti drugog, ali ne precizira šta se događa sa embrionima kada se par rastane, što se i dogodilo 2014.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker