Svi pogledi bili su uprti u nju

Niko nije slutio šta se sprema: Jovana Joksimović pomogla Željku tokom koncerta i nasmejala i raznežila sve prisutne (FOTO, VIDEO)

0
Popularna voditeljka imala je tokom sinoćnog koncerta svog supruga veoma važnu ulogu, a Željkove obožavaoce osvojila je kako lepotom i stilom tako i darom za glumu.
foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Da biste privukli poglede gde god kročili, nisu vam neophodni ni dubok dekolte, ni prekratka suknja, ni prejaka šminka, a odličan dokaz je izgled koji je slavna voditeljka odabrala za jedno od najvažnijih večeri u karijeri njenog supruga.

 

Mina Joksimović ponosna s razlogom: Divan je osećaj imati najtalentovanijeg tatu na svetu! (FOTO)

 

Željko Joksimović je sinoć nastupio u krcatom Centru Sava, gde je u nešto drugačijem aranžmanu izveo svoje velike hitove i pesme koje su obeležile različite žanrove proteklih decenija.

 

foto: Stefan Jokić

Veče je u potpunosti bilo posvećeno Željkovom beskonačnom talentu i svi prisutni konstatovali su da on s razlogom važi za jednu od naših najvećih muzičkih zvezda, ali je pažnju privukla i njegova supruga Jovana, koja je izgledom uspela da izmami uzdahe oduševljenja.

 

Željko Joksimović iskreno o svojoj naslednici: Mina nosi breme mog prezimena (FOTO)

 

Jovana je za ovu priliku odabrala autfit koji ništa ne otkriva, ali ističe njenu vitku figuru, što je posebno naglašeno čizmama koje dosežu do kolena i ističu njene izvajane noge.

 

Ali daleko od toga da je to sve - Jovana je uspela da oduševi publiku još nečim! Na sledećoj strani pogledajte neodoljiv snimak njihove male šale.

 

makonda-tracker