srećnija nego ikad

Vesni Zmijanac osmeh ne silazi s lica: Svaki dan moram da svratim da vidim unuku i držim je u naručju

0
Pevačica Vesna Zmijanac je pre nekoliko meseci postala je baka, što ju je potpuno okupiralo.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Toliko da na muškarce uopšte ne misli, niti bi u ovom trenutku mogla da se posveti bilo kome osim malenoj Rei, koju joj je podarila ćerka Nikolija.

 

Stajlingom je zasenila, a energijom zapalila masu: Nikolija nastupila prvi put posle porođaja! (FOTO)

U ovom momentu je sav moj svet vezan za Reu i ni o čemu drugom ne razmišljam. Sve bake su srećne, koja god to doživi", kaže Vesna, koju smatraju jednom od najlepših baka na estradi.

 

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

 

- Pre mene je bilo baka mlađih od mene i lepih. Jedno je izvesno, život se menja iz korena kada postanete baka - tvrdi Zmijančeva.

 

Novinare je zanimalo kakva je razlika između momenta kada postanete majka i onog kada postanete baka.

 

 

foto: Dragana Udovičić

- Velika je razlika. Kada postanete majka, pogotovu za nas koji se bavimo ovim poslom, imam utisak da su važne još neke stvari pored deteta, stvara se karijera, juri se svugde. S druge strane, iskustvo s 20 godina, 38 i 60 nije isto. Kada ste baka, već ste završili životno putešestvije i stvari koje se tiču egzistencije i možete da se posvetite bebi - kaže Vesna.

 

 

A photo posted by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

 

Sve drži pod kontrolom i u svojim rukama: Vesna Zmijanac otkrila kako Nikolija funkcioniše kao poslovna žena i majka (FOTO)

 

Na pitanje da li je razmazila Reu, Vesna odgovara:

 

- Baka ne može da joj odbije ništa. Rea je mnogo slatka i mnogo je volim. Svaki dan se menja. Trebala pomoć Nikoliji sa bebom ili ne, ja svaki dan moram da svratim da vidim unuku i držim je u naručju.

 

makonda-tracker