život ispunjen ljubavlju

Emina Jahović o glasinama da je najbogatija žena u Istanbulu: Nisam se udala zbog novca i slave

0
Srpska pevačica koja uživa u srećnom braku s turskom zvezdom Mustafom Sandalom otvoreno je govorila o glasinama koje kruže o njoj i njenom životu.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako lepa Emina tvrdi, gradska šuškanja kako je najbogatija žena u Istanbulu, gde živi sa suprugom i njihova dva sina Javuzom i Jamanom, nisu tačna.

 

Evo od koga je Emina Jahović nasledila lepotu: Prelepa fotografija i emotivna poruka za majčin poseban dan (FOTO)

 

- Moj muž je osoba koja je pre svega bogata u duši. Bogatstvo ne predstavlja samo da ste bogati u novcu, već da si dobar čovek. Daleko da sam materijalno najbogatija u Istanbulu. Moj suprug nema u ormaru najskuplje stvari i nije od onih koji po svaku cenu žele da budu u prvom planu. Dosta je povučena osoba i porodična. Ni jednog trenutka se nisam udala zbog novca, slave ili popularnosti, bila sam pre njega uspešna žena, osoba koja se ozbiljno bavila poslom pevačice i zarađivala svoj dinar - kaže Emina, koja priznaje da je suprug nagovara da imaju još jedno dete.

 

 

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on

 

- Volela bih da se ostvarim u ulozi majke ponovo, ali nisam sigurna da imam vremena i strpljenja da sve krenem ispočetka. Da se bakćem oko cucli, flašica i drugih stvari. Dok su moje drugarice kada sam ja bila trudna izlazile u grad i uživale, uvek sam im govorila: „Videćete kada vi budete trudne, a ja ću da idem u grad i uživam“. Došlo je to vreme sada, ja uživam, a one podižu decu - kroz smeh kaže pevačica, koja je bila udata već sa 17 godina, ali iz tog braka nema potomke.

 

makonda-tracker