Emotivna ispovest

Emina Jahović ovu tugu nikada neće zaboraviti: To nije bila bitka koju sam ja mogla da vodim (FOTO)

0
Poznata pevačica otkriva da jedan događaj iz prošlosti nikada neće preboleti.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Emina Jahović već godinama živi u srećnom braku sa suprugom Mustafom Sandalom. Imaju dva sina Jamana i Javuza, kojima su privrženi i kojima posvećuju svaki slobodni trenutak.


Stravična tragedija: Suprug Emine Jahović se oglasio posle velike nesreće

 

Već početkom sledeće godine, u januaru, očekuje ih mnogo slavlja, a 2017. obeležiće i devetu godišnjicu braka. Pevačica u otkriva kako im je u braku, u kakvim situacijama plače, ali i šta misli o plastičnim operacijama.

 

Januar je mesec u kojem imate puno proslava. Sledeće godine slavite i devetu godišnjicu braka. Da li ste već isplanirati kako ćete obležiti važne datume?


- Zapravo, još uvek nismo sigurni kako ćemo to obeležiti, a ne smem ni da otkrijem šta ću pokloniti Mustafi, da mu neko ne dojavi pa pokvari iznenađenje. Svaki put do sada smo pravili velike žurke, gde smo, osim godišnjice, proslavljali Mustafine i moje rođendane, jedino je ove godine bilo malo drugačije - za svoj rođendan sam imala promociju, ali mi je tada Mustafa, zajedno sa mojim timom, priredio veliko iznenađenje. Usred promocije pušten je video na kojem mi Jaman i Javuz, zajedno sa tatom, pevaju “Danas nam je divan dan”. Budući da ih nisam videla nekoliko dana pre toga i da je to bio moj prvi rođendan da smo bili razdvojeni, to je najlepši poklon i najveće iznenađenje koje sam mogla dobiti.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj stranici

 

makonda-tracker