Veliko slavlje

Marko Rokvić i Sara Oster samo za Story o prvom rođendanu sina: Despot nam je ulepšao život (FOTO)

0
U krugu svojih najmilijih, supružnici Rokvić, pevač Marko i blogerka Sara Oster, protekle nedelje velikim slavljem proslavili su divan dan svog naslednika, sa željom da uskoro prošire porodicu za još jednog člana.
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Mladi pevač Marko Rokvić (28) i njegova supruga Sara Oster Rokvić (28) prošlog četvrtka priredili su slavlje povodom prvog rođendana svog sina Despota u beogradskom restoranu Pikanterija.

foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da Marko potiče iz muzičke porodice, vesela atmosfera bila je zagarantovana, ali ovog puta za to nisu bili zaduženi njegov otac, legendarni pevač Marinko Rokvić i stariji brat Nikola, već je brojne goste uveseljavao zvuk saksofona.

foto: Privatna arhiva

Naravno, proslavu nije propustila ni Nikolina supruga, manekenka Bojana Barović (33), koja se nije odvajala od ćerke Leone. Tema slavlja bila je u znaku jesenje bajke, a maleni naslednik uživao je u pažnji koju je dobijao od gostiju, radujući se svemu novom što je ovom prilikom otkrivao.

 

Tata za primer: Ovako Marko Rokvić provodi vreme sa svojim naslednikom (FOTO)

 

Njegovu sreću podelili su i ponosni roditelji koji naprosto blistaju od kada je mališan ušao u njihov život i zbog toga intezivno planiraju da uskoro prošire svoju porodicu. U razgovoru za magazin Story, Marko otkriva sve detalje proslave i osvrće se na to koliko ga je očinstvo promenilo.

foto: Privatna arhiva

Sara se već godinama bavi kreativnim stvarima, veliki je perfekcionista i zaista zna svašta da napravi, pa je sada bila zadužena za organizaciju rođendana. Kako sama kaže, ovoga puta najviše je uživala, jer je za našeg Despota stvorila pravu jesenju bajku.

 

Pomogle su joj njena majka, kao i veoma bliska prijateljica iz EventDecoV jer malo dete traži svoje vreme 24 sata dnevno", kaže Marko i dodaje da je muzika na ovom slavlju bila prilagođena njegovim i Sarinim željama, pa nije bila tipična za prvi dečji rođendan, kako se to u Srbiji praktikuje.

Maleni Despot ispratio mamu i tatu do oltara: Venčali se Marko i Sara Rokvić, a mlada zablistala u romantičnoj venčanici (FOTO)

Što se tiče muzike, za nju je ovog puta bio zadužen saksofonista, koji je zaista fenomenalno svirao. Sara i ja obožavamo saksofon i poželeli smo da ga čujemo na slavlju našeg Despota. Marinko, Nikola i ja ovog puta odmarali smo se i uživali. Svi su bili veoma veseli, bake, deke, braća, sestre, prijatelji... Baš jedno lepo veče za pamćenje", konstatuje pevač.

foto: Privatna arhiva

Veče ispunjeno emocijama dodatno je doprinelo slavljeničkoj atmosferi, a mladi roditelji kažu da su zbog prvog rođendana svog naslednika bili dodatno uzbuđeni:

Svaki roditelj zna kakav je osećaj kada mu dete, i to još prvo, napuni godinu dana i od bebe postane detence. To je neki sijaset osećanja koja nikada ranije u životu, u tom obliku, nisu postojala", govori Marko koji vidno uživa u svim čarima roditeljstva.

Prve rođendanske čestitke malenom slavljeniku uputili su upravo Sara i Marko, koji su mu poželeli da ne skida osmeh s lica i da kroz život uvek korača uzdignute glave.

foto: Privatna arhiva

Sinu smo poželeli da nikada ne prestane da se smeje jer time širi svoje srculence, a mamu i tatu šalje na sedmo nebo. On je naš Artur iz priče 'Mač u kamenu', a moja Sara i ja smo njegov mač Eskalibur.

 

Despota ćemo vaspitavati tako da bude bolji od nas, kao i da sva vrata otvara obrazovanjem i osmehom. Savetovaću mu da uvek traži svetlost i pozitivne ljude i da bude čovek uzdignute glave koji samo za dobro zna", ponosno govori pevač koji je toliko oduševljen ulogom roditelja da s nestrpljenjem iščekuje proširenje porodice.

Marko Rokvić predstavio naslednika: Ovo je naš sin Despot! (FOTO)

 

Podsećanja radi, Marko i Sara zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav prošlog septembra sklopivši građanski brak neposredno pre dolaska sina Despota na svet. Budući da je mlada tada bila u poodmakloj trudnoći, veliko slavlje odloženo je za ovu godinu, a upriličeno je nedavno u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla.

makonda-tracker