jači nego ikad

Mračnim trenucima i neistinitim tračevima su okrenuli leđa: Praznična atmosfera u domu Tine Ivanović (FOTO)

0
Iako domaći mediji pišu o njihovom razvodu, pevačica je demantovala sve glasine. Tokom zajedničkog života su prošli mnogo teških momenata i to ih je ojačalo, a u svom domu se uveliko pripremaju za predstojeće praznike
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pevačica svoj dom uveliko priprema za novogodišnje i božićne praznike, gde će zajedno sa suprugom uživati u prazničnoj idili.

 

Iako se do skoro pisalo da je pred razvodom i da su bračni problemi poprilično ozbiljni, Tina Ivanović je te priče demanotvala.

 

Pevačica je objavila fotografiju na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, i pokazala kako izgleda njena jelka. Tina svoj dom uveliko priprema za Novogodišnje i božićne praznike, gde će zajedno sa suprugom Zoranom Anđićem uživati u prazničnoj idili.

 

Ni oni ne mogu da ih izbegnu: Tina Ivanović progovorila o bračnim svađama, i zašto se suprug Zvezdan ljuti na nju (FOTO)

 

Nastavak priče pročitajte na narednoj strani...

 

 

 

A photo posted by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on

Inače, pevačicin suprug i sin Danijel bili su njena najveća podrška tokom njene teške borbe sa kancerom. Sada su teški momenti iza njih, a Tina je ranije u intervjuu za magazin Story otkrila koliko joj je pomoglo to što se Zvezdan  nije razdvajao od nje:

 

A photo posted by Tina Ivanović (@tinaivanovic) on

- Zvezdan je moj anđeo čuvar. U jednom trenutku samo mi je rekao: Nemoj ništa da brineš, ako zatreba za lečenje, prodaćemo kuću. Mislio je da to može da košta sto ili petsto hiljada evra, ko zna, ali i mnogi prijatelji su ga zvali i pitali da li mu treba novac. Iz Amerike, Nemačke, Italije, Australije, nudili su mu stotine hiljada evra ako zatreba. To je danas zaista čudno, ali to nikad ne bih saznala da se ovo nije desilo. Uglavnom, Zvezdan je svaki dan hteo da se kladi sa mnom da nemam kancer. Jutro pred operaciju pili smo kafu i kako sam spustila čašu na sto, nekako se voda tako razlila da se kroz videlo ispisano ime Tina. Zvezdan je to slikao i rekao: Jesam li rekao da si ti Božja žena? Ti se vraćaš kući, neće to biti zloćudno.
 

 

 

makonda-tracker