sada su srećniji nego ikad

Posle teškog perioda dugo su je krili od javnosti, a ime već govori da će biti slavna: Bojan Lexington prvi put o ćerkici (FOTO)

0
Popularni pevač i njegova supruga prošli su kroz težak period nakon što je njihova naslednica rođena prevremeno, u šestom mesecu trudnoće. O porodici govori retko, ali je sada odlučio da otkrije pojedine detalje.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Iako je veoma popularan, Bojan Vasković, frontmen "Lexington benda", nije dozvolio da to utiče na njegov privatni život. On se bez mnogo pompe oženio dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Jeličić u julu prošle godine, a ćerku Anđelinu dobili su tri meseca kasnije.


Bojan Vasković: Bilo je mnogo opasno, ali najteže je prošlo

 

Da nije preko privatnog života želeo da stekne popularnost, pokazuje i što je par dugo krio ćerku od očiju javnosti.

 

Kako raste, ćerkica sve više liči na Aleksandru, a meni je drago zbog toga", rekao je Bojan i dodao da i dalje ne može da razazna da li je ćerka od njega nasledila talenat za muziku.

 

Ne mogu reći da li je muzikalna, pošto je još mala. Ali primećujem da reaguje na note tatine muzike", otkrio je popularni pevač.

foto: Story Arhiva

Iako je posvećen karijeri i muzici, Vasković svaki slobodan momenat koristi da porovede sa dve najvažnije devojke u njegovom životu.

 

Ovaj detalj je nesebično podelio sa javnošću: Bojan Vasković otkrio na koga liči njegova mezimica Anđelina (FOTO)

 

Slobodno vreme koristim kako bih uživao u njenom odrastanju, zajedno sa Aleksandrom. Ovo je najlepši period u mom životu", bio je iskren Bojan za kraj.

 

Bojan i ostali momci priveli su kraju snimanje spota za novu pesmu "Ne postoji razlog", koja će uskoro ugledati svetlost dana.

makonda-tracker